Vil hjælpe gadebørn og undervise i engelsk

Emma Aninne Bjerre (tv.) og Agnete Rix Wad er rejst til Cameroun, hvor de skal arbejde som volontører i fire måneder. Hvis du synes, Emma ser bekendt ud, har du måske set hende i DRs ”Nærradiofonien” med Jakob Riising og Mads Steffensen. Her var hun gæst i det rullende radiostudie sammen med sin kæreste Jonas under Å-festivalen i pinsen.

Emma og Agnete er rejst til Cameroun, hvor de i fire månder skal arbejde som volontører.

Efter mange års skolegang og veloverståede eksamener på deres gymnasielle uddannelser syntes Emma Aninne Bjerre og Agnete Rix Wad, at der skulle ske noget nyt. Så de er rejst til Cameroun, hvor de skal arbejde som volontører i fire måneder.

Emma og Agnete er udsendt af Mission Afrika, som har et samarbejde med den Lutherske brødrekirke i Cameroun.
Samarbejdet omfatter blandt andet støtte til gadebørnsarbejdet Pearls Of The Street i Garoua, som Emma og Agnete skal være en del af. Derudover skal de undervise i engelsk på Kirkens skoler.

Når pigerne til nytår vender hjem til Danmark igen, skal de i tre måneder være med i projektet Kirke til Kirke. De tilbyder at komme ud til arrangmenter og fortælle om opholdet i Cameroun, fx ved sognemøder, missionsmøder og bibelkredse m.m. De besøger også gerne skoleklasser og deltager i undervisning af konfirmander og minikonfirmander.

Man kan følge Emma og Agnetes ophold i Cameroun på bloggen ”Tag med Emma og Agnete til Cameroun”, som de har oprettet til formålet.