”Kom og mød en ungdomspræst”

Gæster i folkekirkens telt ved Ungdommens Folkemøde sidste år. Foto: Sille Arendt

Den københavnske folkekirke byder på events og live-koncerter ved Ungdommens Folkemøde.

Kom og mød en ungdomspræst, deltag i en samtalesalon om livet og døden, prøv en anonym chat med en præst eller få en personlig snak med Københavns biskop.

Sådan lyder tilbuddet fra den københavnske folkekirke til gæsterne på Ungdommens Folkemøde (UFM) den 7. – 8. september.

Folkekirken i København ønsker at bruge anledningen til at komme ud af kirken og møde de unge dér, hvor de er.

– Ungdommen kan være en svær tid, og mange er usikre og tvivlende, fx når det handler om relationer og valg af uddannelse. Dette er helt naturligt, og vi vil gerne give de unge mulighed for at sætte ord på disse ting og tale med dem om det i løbet af mødet, siger Charlotte Cappi Grunnet, der er koordinator for aktiviteterne i folkekirkens telt og til daglig arbejder som studenterpræst på Frederiksberg, bl.a. på CBS. I sit daglige arbejde får hun ofte henvendelser fra unge, som har brug for en snak om det, de går og tumler med.

Ligesom ved sidste års ungdomsfolkemøde vil Københavns biskop, Peter Skov-Jakobsen, være til stede i folkekirkens telt for at møde og tale med de unge. I år vil han være i teltet torsdag den 7. september kl. 09.30 – 11.00.

UFM er en demokratifestival med op mod 80 aktører og afholdes i Søndermarken, København.