KFS-fællesskabet blev fejret

Den sidste dag på DT i Skanderborg blev der bl.a. givet candyfloss for likes på Facebook #kfsdk #discipeltræf2017 #trosvandrere. Der var også flødeboller til alle, da man fejrede, at KFS klokken 2 natten til tirsdag(!) fik medlem nr. 1000. Foto: KFS.

Discipeltræf (DT) i Skanderborg samlede over 400 gymnasieelever i efterårsferien.

Temaet var ’Trosvandring’, og undervisningen handlede om bibelske personer som Abraham, David, Martha og Maria, da gymnasieleverne mødtes til DT på Skanderborg Gymnasium.

– Margunn Dahle fra NLA-Mediehøjskolen i Norge underviste om medier og deres indflydelse og hvordan vi skal forholde os til det, vi hører og ser, fortæller Daniel og Karen.

De to tidligere elever på KFS’ ledertræningscenter (LTC) havde ansvar for andagter og stod for ”Reflektoriet”, hvor folk til enhver tid kunne være stille i bøn og eftertanke – eller få forbøn under DT.

Sagt om DT ’17

– Discipeltræf var nogle fantastiske og opbyggelige dage i fællesskab med vennerne. Her havde jeg chancen for at fordybe mig i, hvad Gud betyder, og ikke mindst bør betyde, ind i en travl og hektisk hverdag.

Det var rart at kunne gøre dette i fællesskab med så mange andre unge, som befinder sig samme sted i livet, som jeg selv, siger Emma Skovgaard Nielsen.

– Dette års discipeltræf har været godt, og jeg er i den grad blevet tanket op. Lejren har været fyldt med gode samtaler med både gamle og nye bekendtskaber, lovsang og god forkyndelse.

Jeg har personligt fået meget ud af bibeltimerne med Jakob Højlund, da der har været utrolig meget at lære af Abraham, som bibeltimerne omhandlede. Jeg vil specielt gå hjem med et fokus på at være et Guds barn ved hans fødder inden, at jeg kan tage tjenerkappen på, hvilket er en rækkefølge, som jeg førhen har taget fejl af, siger Rasmus Skov Jensen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ligesom Emma går Rasmus på VGT (Vestjyllands Gymnasium i Tarm), hvor der hver uge samles ikke færre end 40-50 KFSere.