Ny træner søges til FC Udfs serie 1-hold

Den kristne fodboldklub, FC Udfordringen, har nu et hold i KBU’s Serie 1 og søger derfor en dygtig cheftræner.

FC Udfordringen søger en dygtig og engageret cheftræner til førsteholdet i KBU’s Serie 1. Tiltrædelse i januar før sæsonstarten.

Holdet er i gang med sin fjerde sæson i serie 1. I alle fire sæsoner har holdet spillet med i den øverste halvdel med en tredjeplads i rækken som klubbens hidtil bedste placering. Truppen består lige nu af ca. 22 mand med det – for FC Udfordringen – hidtil højeste fodboldmæssige niveau.

Derfor søger man nu en træner, der evner at udvikle både klub, trup og spillere yderligere, og som har lyst og evner til at lede en både ”sulten og ambitiøs trup”.

Hvem er FC Udfordringen?

FC Udfordringen er en klub, der har sine rødder i de københavnske frikirker og er baseret på kristne værdier. Det er en ambitiøs fodboldklub, der til enhver tid har som mål at udvikle klubben, klubbens hold og klubbens medlemmer i en sportslig og fodboldfaglig positiv retning.

Samtidig – og sideordnet med den sportslige udvikling – er det en klub, der værner om og aktivt udvikler fællesskaber, der i tale, tanke og væremåde er i overensstemmelse med klubbens værdigrundlag, rødder og historie.

F.eks. giver klubben 10 % af kontingentindtægterne til velgørende formål, ligesom man hvert år samler ind til et fodboldprojekt for unge fra svære kår i Brasilien.

Den nye træner behøver ikke selv at være kristen eller på anden måde have et aktivt forhold til tro. Men vedkommende skal have lyst og vilje til at bakke op om de værdier, klubben står for, understreger FC Udfordringen.

Træning i Valby

Klubben holder til i Valby Idrætspark. Ud over et førstehold i serie 1 er der herresenior-hold i serie 3 og serie 4 samt et damehold.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Træningen foregår tirsdag og torsdag kl. 18-20 i sommerhalvåret på egne græsbaner. I vinterhalvåret har man tider på kunststof tirsdag og torsdag aften samt mulighed for at arrangere træningskampe i weekenden.

Den nye træner vil få holdets nuværende spillende assistenttræner og tidligere anfører, Jonas Haugegaard, som spillende assistent. Han er noteret for knap 100 kampe og kender klubben og truppen indgående. Den kommende træner vil desuden have en meget engageret og aktiv bestyrelse i ryggen, som gør sit yderste for at støtte op om klubbens udvikling samt dens trænere og ledere.

Sportschef Peter Anthon besvarer gerne spørgsmål på 26822055.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Alle – uanset baggrund og erfaring – opfordres til at søge, og samtaler holdes løbende.

Tiltrædelse: Til sæsonopstarten forud for forårssæsonen (ca. 20. januar).

Læs mere ang. trænerprofil på Facebooksiden.