Henrik blev 2 cm højere efter forbøn!

Henrik Jacobsen fra Bogense er meget glad. Efter at have levet med store skader efter to brækkede lårben, brækket hofte, to brækkede fødder, skader i knæene m.m. efter to trafikuheld da han var 15-18 år, oplevede han - på et øjeblik - at blive helbredt ved et møde med Hans Berntsen.

– Jeg vil meget gerne fortælle om det, der er sket, for det er jo virkelig et mirakel, siger en meget glad og taknemlig Henrik Jacobsen fra Bogense.

– Jeg er nu 51 år, men da jeg var ca. 15 år, kørte jeg motorcross. Jeg kørte lige ind i et træ og lå bagefter hårdt kvæstet i skovbunden. Ved ulykken pådrog jeg mig bl.a. et lårbensbrud i venstre ben.

På sygehuset ville man forsøge at redde mit ben ved at sætte det i stræk, da jeg stadig var ung og voksede.

De havde imidlertid ikke fået kilo nok sat på, så venstre ben var 5 cm kortere, da jeg endelig kom op at stå, efter at have ligget i stræk. Jeg kunne ikke nå jorden.
De lod mig derfor få en ferie, hvorefter de brækkede det hele op igen og satte mig i stræk igen…
Men benene blev ikke lige lange, så jeg måtte gå med en klods under venstre ben, fortæller Henrik til Udfordringen.

Ny alvorlig ulykke

Han var så heldig at få sig et arbejde og var lige begyndt på det, da han kom ud for en endnu værre ulykke.

– Jeg kom kørende på min knallert og fik øje på to veninder, som stod på den anden side af vejen. Jeg blev så glad og vinkede til dem og så ikke en bil, som jeg kørte lige ind i siden på.

Jeg røg hen over bilen og ned på den anden side, hvor jeg blev påkørt af en bil, der kom i modsat retning. Det var en meget alvorlig ulykke. Min styrthjelm blev flækket. Jeg brækkede nu det andet ben, højre lårben, begge fødder, og bækkenet. Og desuden blev knæene skadet.

30 år med smerter

Nu blev det højre ben så også kortere. Og lige siden har jeg haft smerter. Jeg havde også nogle buler på benene, og de var buede, så jeg ikke så godt kunne ligge på siden om natten, fortæller den hårdt plagede Henrik.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han måtte lide under følgerne af de to ulykker – og den mislykkede behandling – i mere end 30 år, før han endelig som 51-årig mødte en helbredende kraft, han ikke havde troet var mulig.

Henrik og hans kæreste havde fået et godt råd fra en terapeut. Hun anbefalede dem at tage til et møde med Hans Berntsen.

Henrik fortæller sin fantastiske historie på mødet i Frelsens Hærs lokale i Nyborg.
Vidunderlig varme

– Vi tog til et møde i Odense i november 2017, fortæller Henrik.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg ville bare fortælle Hans Berntsen om én ting, jeg fejlede. Nemlig at jeg havde ondt i nakken. Men det endte med, at jeg vovede at fortælle ham det hele: At jeg havde brækket to lårben, brækket hoften, brækket mine to fødder, har bækkenbrud, og at mine knæ var skadet – og diverse andre ting.

Hans havde selv brækket benet ved at styrte ned af en trappe om natten, så han havde selv benet i gips. Men da han hørte om mine skader sagde han: ”Nu gør vi en undtagelse” og så tog han fat om mine ben og bad for mig. Mens han bad kom den mest vidunderlige varme ned over mig. Jeg har aldrig oplevet noget så skønt.
Mens han bad, rettede først det ene ben sig ud, og så rettede det andet ben sig.

Så tårerne de stod bare ud, fortæller Henrik, der omfavnede både sin kæreste Ida og Hans Berntsen.

– Jeg rejste mig op og gik, og jeg havde ingen smerter. Det var simpelthen et mirakel.
Og jeg ved godt, at det ikke var Hans, men Jesus, der gjorde det. Og jeg tror på Jesus nu. Men Hans var kanalen, der gjorde det muligt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Blev højere

– Så kommer jeg hjem, og vi bor i et lille bondehus med lave døre, så jeg lægger mærke til, at det føles anderledes. Jeg kigger lidt på min kæreste. Vi kan bare se, at der er sket noget. Og da jeg står i døråbningen siger jeg, at jeg er simpelthen blevet højere. Så vi måler mig, og det viser sig, at jeg er blevet 2 cm højere. I mit pas står der 175 cm, men nu måler jeg altså 177 cm.Jeg kunne se op på emhætten, at der var støv. Før skulle jeg stå på tæer, griner Henrik.

Han fortalte om sin fantastiske helbredelse på et helbredelsesmøde med Berntsen i pinsekirken i Vejle, og igen i Frelsens Hær i Nyborg fredag i sidste uge. For helbredelsen holder. Og benene buer heller ikke mere, så nu kan Henrik også ligge godt om natten, når han skal sove.

– Jeg er så glad og taknemlig for det, der er sket, og jeg vil meget gerne dele det med andre, siger Henrik, da jeg spørger ham, om vi må fortælle om det i Udfordringen.

Onde tanker visket ud

Og det er ikke kun de store fysiske skavanker, der er blevet helbredt.
Henrik fortæller, at han også er gået til forbøn for de psykiske problemer, han har oplevet efter at have haft en banrdom med vold i familien. Hans far gav ham tæsk.

– Normalt vågnede jeg op med en hel masse tanker om morgenen. Men efter at jeg havde været til forbøn, var de pludselig væk! Det var da mærkeligt, tænkte jeg. Jeg kunne ikke rigtig finde de gamle tanker mere. De var ligesom visket ud, fortæller Henrik og tilføjer en stor ”tak til Jesus”.

Henrik Jacobsen fortalte som nævnt om en del af helbredelsen på et helbredelsesmøde i
Frelsens Hær i Nyborg, og en kort videooptagelse er lagt ud på facebook.com/hans.berntsen.12