Bibelcamping for udviklingshæmmede fejrede 5 års jubilæum

Et rummeligt fællesskab er det helt store trækplaster på
Haderup Bibelcamping – med hjerte, mund og hænder.

Haderup Bibelcamping – med hjerte, mund og hænder var igen i år rammen om et bredt fællesskab af mennesker med et udviklingshandicap og deres hjælpere eller pårørende. Fem dage med forkyndelse, leg, kreativitet og hygge.

Både teltplads, hytter og lejligheder i det nærliggende nedlagte ældrecenter var taget i brug, da Haderup Bibelcamping – med hjerte, mund og hænder i denne uge løb af stablen.

Campingdagene, der strakte sig fra søndag den 29. juli til torsdag den 2. juli samlede mellem 100 og 150 til møderne i teltet morgen og aften, og også eftermiddagsaktiviteterne var godt besøgt.

Et populært koncept

Haderup Bibelcamping – med hjerte, mund og hænder henvender sig til mennesker med et udviklingshandicap og deres pårørende eller hjælpere. Tovholder og konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS), Hanne Pedersen, oplevede fra starten, at behovet for netop sådan et arrangement var til stede.

– Jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra folk, der oplever, at ”Med hjerte, mund og hænder” lige er noget for dem eller deres pårørende, siger hun.

Fællesskab med plads til alle

Konceptet har nu rundet sit femte år i fin stil.
Tove Søgaard, landsleder i Kristelig Handicapforening, der sammen med DFS og Indre Mission står bag campingen, udtrykker sin oplevelse af det særlige camping-koncept på denne måde:

– Det har været en dejlig uge i et værdifuldt fællesskab, hvor der er plads til alle. I løbet af dage som disse har vi tiden – til en god snak, til leg, spil og sang og ikke mindst til at høre Bibelens budskab.

Datoerne for næste års ”Med hjerte, mund og hænder” i Haderup ligger allerede fast, nemlig den 3– 7. august i 2019.


Artiklen fortsætter efter annoncen: