Flyselskabet ’Judah 1’ skal hjælpe missionærer

Everett Aaron er grundlægger og daglig leder af Judah 1, som har sloganet “Your Hands, God’s LOVE, Our Wings” (Dine hænder, Guds kærlighed, vore vinger). Foto: Judah 1

Det nystartede flyselskab Judah 1, som har base i Texas, håber at blive det førende selskab for kirker og missionærer. Selskabets slogan er “Your Hands, God’s LOVE, Our Wings.”

Selskabets grundlægger og leder, Everett Aaron, ønsker at tilbyde flyrejser til missionærer og andre på missionsrejser. En af fordelene for de kristne kunder er tilbuddet om fri fragt af baggage. Missionærerne skal simpelthen kunne tage alt med sig, siger Aaron til The Christian Post.

Mange kristne på missionsrejser oplever nemlig at miste deres ejendele, hvis disse bliver sendt til tjenestelandet i en container.

”Omkring 50 % af missionærerne mister deres baggage, inklusive ting som medicin. Det bliver måske opbevaret i tolden, mad bliver dårligt og nogle ting forsvinder. Selv bibler kan blive stjålet. Jeg har lært, at bibler er meget efterspurgte på det sorte marked. Folk stjæler bibler og sælger dem,” fortæller Everett Aaron.

Judah1 forventer at kunne starte flyvningen til sommer. Foreløbig har man det første passagerfly af typen MD80. Der skal være fire mere af denne type foruden to 767’ere på standby, fortæller Everett Aaron.