Sund fornuft at tro på en skabende bevidsthed

Forlaget Origo har udgivet bogen ’Sund fornuft’, som er et af hovedværkerne indenfor ID.

Forlaget Origo har oversat et af hovedværkerne indenfor intelligent design (ID). Bogen hedder Sund Fornuft (originaltitel: Undeniable) og er skrevet af en af ID-bevægelsens absolutte topforskere, Douglas Axe. Sund Fornuft er skrevet for almindelige mennesker og handler netop om det – sund fornuft. Det er nemlig sund fornuft, når vores intuition fortæller os, at liv er designet. Axe lægger vægt på, at alle, også ikke-fagfolk, kan vurdere videnskabelige spørgsmål og med sund fornuft afgøre, om liv ser ud til at være et produkt af blinde, udirigerede processer, som evolutionsteorien hævder, eller om liv faktisk er designet af en bevidsthed, en superintelligens. Bogen vil være en fryd at læse for alle, som ønsker at høre beviserne for ID fra en fors

Få adgang til alle artikler
Du har læst 3 gratis artikler de sidste 30 dage. Vi håber, du fandt det interessant.
For kun 28 kr. pr. måned støtter du, at vi fortsat kan lave anderledes nyheder med en kristen vinkel hver uge.
Hvis du er abonnent på papirudgaven, kan du finde log ind detaljer på side 2.