Fra Euroclass til MAF

Peter Hedelund bliver ny generalsekretær.

Peter Hedelund skal stå i spidsen for den kirkelige flyorganisation MAF Danmark. Han kommer fra en stilling som leder af efterskoletilbuddet Euroclass.

”MAF gør en kæmpe indsats blandt andet ved hjælp af fly for at nå ud med næstekærlighed til jordens fjerneste egne. Jeg glæder mig meget til at selv blive en del af denne handlekraftige organisation,” siger 45-årige Peter Hedelund.

Det var en enig bestyrelse, som valgte Peter Hedelund til jobbet blandt mange kvalificerede kandidater.

”Jeg er personligt meget glad for, at det er lykkedes at rekruttere en så velkvalificeret profil som Peter Hedelund, der som ny generalsekretær vil komme til at repræsentere MAF Danmark,” siger formanden for MAF Danmarks bestyrelse, advokat Martin Gräs Lind.

”Peter har fortalt, at hans hjerte hoppede et par gange, da han læste stillingsopslaget, for han vidste med det samme, at det var et job for ham. Så det er et gensidigt match,” siger Gräs.

Vant til at arbejde på tværs af kulturer

Peter Hedelund er oprindeligt uddannet som socialrådgiver, men har de sidste 11 år været leder af 10.klasse-tilbuddet Euroclass, som er tilknyttet den kristne efterskole Kildevæld i Kolding.

”Euroclass er en rejsende efterskole, og som leder dér har jeg skabt netværk og samarbejdet med kirker, skoler og organisationer i mange forskellige lande. Den erfaring kan jeg trække på i MAF, som jo også arbejder på tværs af kulturer og i samarbejde med et utal af partnere,” siger Peter Hedelund, som også tidligere har arbejdet en periode som præst i Apostolsk Kirke i Kolding.

Han glæder sig til at komme i gang med at gøre MAF’s arbejde kendt blandt nye målgrupper.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”I og med at MAF både arbejder med mission og humanitær hjælp, kan MAF Danmark komme til at stå stærkere herhjemme – både i forhold til profilering og opbakning. Især tror jeg på, at MAF’s arbejde har en stor uudnyttet appel til børn og unge, siger Peter Hedelund.

Peter Hedelund er gift med Sarah, og sammen har de fire børn. Sarah er bl.a. meget aktiv i børnekirken.

Peter tiltræder som generalsekretær for MAF Danmark den 1. august.


Artiklen fortsætter efter annoncen: