Kan en salvedug også hjælpe mod min sygdom?

– En læser af Udfordringen skrev i Brevkassen, at hun havde lidt af mund- og tandbetændelse, men fik hjælp gennem brug af en salvdedug fra Orla Lindskov. Det undrede hendes tandlæge meget.

Kære Orla Lindskov

Jeg skriver til dig af nysgerrighed efter at få lidt mere information angående salveduge.
Jeg tror fuldt og fast på, at det er Guds Ånds kraft, der udfolder sig i forbindelse med salvedugene.

Men i vores Folkekirke har salveduge aldrig været fremme som et emne. Derfor er bekendtskabet med salveduge for mig udelukkende sket gennem din Brevkasse i Udfordringen.
Jeg har dog talt med et ældre medlem af vores kirke om sagen. Han fortalte mig, at i hans yngre dage i Pinsekirken havde de en forstander, som ind imellem sendte salveduge ud både til ind – og udland.

Han gav fx syge medlemmer af menigheden en salvedug med, når de skulle på rejse.

Salvedugen skulle så være med på rejsen som en slags værn og beskyttelse.

I din Brevkasse kan jeg igen og igen læse om mennesker, der får hjælp og helbredelse ved at få en salvedug tilsendt.

Der var blandt mange andre en kvinde, som led af mund- og tandbetændelse. Hun var meget taknemmelig, for hendes betændelse forsvandt på grund af salvedugen. Det var til stor undren for hendes tandlæge.

Vil du være venlig også at sende mig en salvedug, for jeg har længe døjet med betændelse i mund og tænder. Jeg har medsendt den nødvendige svarkuvert.


Artiklen fortsætter efter annoncen:På forhånd tak fra
Den Nysgerrige.

Bøn i Jesus’ navn får undere til at ske

Kære Nysgerrige

Jeg vil gerne give dig lidt mere information om salvedugene.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det er vigtigt at forstå, at kraften i salvedugene er Guds og Jesu Kristi kraft. Den kraft er jo også den eneste kraft, der virkeligt betyder noget her på Jorden.

Salvedugene er knyttet til forbederens tro og bøn.

Men nu i forbindelse med mine salveduge:
Jeg beder altid Gud om at sende himmelsk medicin til den syge i Jesu Kristi helbredende navn.
Dernæst salver jeg salvedugen med olie og beder Jesus om at følge med salvedugen til den syges opholdssted og der åbenbare sig som den store læge. Det er min faste tro, at det gør Jesus.

En kvinde skrev til mig, at det var Gud, der havde sendt hende salvedugen for at få hende til at holde modet oppe.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hun var formørket af sygdom og modgang. Men hun kom til at opleve et herligt mirakel, og det takkede hun Gud for.

Man må ikke tro, at det er salvedugene i sig selv, der er noget. De er kun små stykker tøj, som har korset og duen påtrykt. Det er troen og bønnen i Jesu navn, som udvirker underne.

Jeg har sendt den ønskede salvedug til dig i Jesu Kristi navn.

Med venlig hilsen
Orla Lindskov


 

Min oplevelse:

Kære Orla Lindskov

Jeg vil gerne takke dig for mødet i Kristent Centrum søndag d. 23. juni 2019 – for hvad du delte med os om at sige tak, når vi modtog helbredelse fra Gud. Også det med at forblive tilfreds og takke for det, vi allerede har fået, og om hvordan så Gud mange gange velsigner og lægger til det, vi allerede har fået.

Du nævnte også Bibelens tale om, at vi skal tage os af de svage, – fra Davids salme— Og hvordan det vil hjælpe os selv den dag, hvor vi selv bliver ramt af ulykke. Tak for den måde, du formidler evangeliet på.

Min mor var med mig til Aalborg d. 23. juni, og jeg lagde mærke til hendes reaktion. Jeg har ikke set hende så glad og tilfreds i det sidste halve år. For et halvt år siden blev hun ramt af en blodprop.

Jeg synes, du skal vide, hvad der skete, da du bad for mig:

Du sagde, at Helligånden kom over mig, og jeg kan bevidne, at der skete noget helt vidunderligt. Du bad jo bl.a. for mine knogler, hvilket jeg selv har bedt for i en hel del år nu. Det er ikke, at jeg går og brækker mine lemmer. Men alligevel har jeg døjet med og altid kunnet mærke mine knogler.

Da du bad for mig, kom der sådan en fin, lille og helt vidunderlig berøring ind i mine knogler. Jeg kunne mærke det med det samme. Men jeg havde for stor ærefrygt for det, der skete, til at begynde at dele det med nogen.

Min læge havde jo ordineret, at jeg skulle tage kalktabletter med D-vitamin to gange om dagen. Men efter din bøn må jeg indrømme, at jeg ikke føler behov for det længere. Nu føles det nemlig godt i mine knogler. – Og bare rolig, jeg går ikke på nogen måde imod, hvad lægerne har sagt.

Men det, jeg døjede med, er helt væk! Det er absolut fantastisk, og jeg er dybt taknemmelig.
Så nu forsøger jeg at takke Jesus grundigt for min helbredelse!

Også rigtig mange tak for salvedugene, du sendte til min mor og mig. Vi modtog dem mandag d. 1. juli, og de bliver flittigt brugt begge to.

Om lørdagen d. 29. juni havde min mand desværre en arbejds-ulykke. Han faldt ned fra traktoren og slog ryggen. Samtidig fik han revet op i et gammelt operations-sår, han har i maven. Jeg har givet ham min salvedug, og den er han meget glad for, kan du tro.

Han har følgelig fået en del smerter og har døjet med at sove om natten på grund af disse smerter.

Men efter den første nat med min salvedug under hans pude, sagde han til mig: – ”Jonna, den dug virker godt. I nat har jeg sovet meget bedre end de foregående nætter, siden jeg faldt af traktoren.”

Så nu bærer han fast salvedugen i sin ene bukselomme.

Tak er kun et fattigt ord. Men du skal vide, at jeg er dybt taknemmelig for alt, hvad jeg/vi fik med hjem fra mødet d. 23. juni. Tak for ordene og tak for, at du lader dig bruge på den måde, du gør.

Må Gud fortsat velsigne dig og dit virke og Kristent Centrum i Aalborg.

Kærlig hilsen fra
J. og B.

Et kort svar fra Orla Lindskov:

Kære Jonna
Jeg skyndte mig at sende en salvedug til din mand sammen med en kærlig hilsen.

Min oplevelse:

Kære Orla Lindskov
Mange tak for dine gode og opløftende møder her i København. Det har virkeligt hjulpet, at du bad for min nattesøvn. Søvnen har været et problem for mig i mange år.

Må Gud fortsat velsigne det arbejde, du gør.

Hilsen fra
C.