Mission Julegave hitter i København Vineyard

I frikirken København Vineyard kunne udsatte igen i år vælge gratis julegaver. Det benyttede rigtig mange sig af igen i år. Hele 234 familer var forbi, og 785 børn har fået gaver udleveret og pakket ind, hvis de ønskede det.  Foto: Christian Mercier

I løbet af en uge har 250 hjælpere fra frikirken København Vineyard sørget for, at man kunne komme og vælge nogle gratis julegaver, hvis man ikke selv havde råd til at købe. Det benyttede rigtig mange sig igen af i år.

Hele 234 familer var forbi, og 785 børn har fået gaver udleveret og pakket ind, hvis man ønskede det.

– Der har været indsamling hele november med en masse opsamlingssteder/hjem/garager fyldt med legetøj. En masse netværksgrupper har hjulpet med sortering, aftengudstjenesten satte meget af salen op, og børnekirken har skabt en fantastisk juleoplevelse for børnene og fortalt dem om Jesus, fortæller en begejstret Anne Aagaard, som er præst og har været med til at lede projektet.

Mange af gæsterne er også blevet bedt for, og alle er blevet inviteret i kirke og til andre sociale tiltag.

I København Vineyard ønsker man nemlig, at gæsterne kommer igen og begynder at danne relationer til folk i kirken. Så en del af uddelingen af gaver handler også om at møde gæsterne, hvor de er i livet, og skabe nye venskaber.