Bag om The Julekalender

Johannes Kirk Søndergaard
Enebærparken 146
6000 Kolding

The Julekalender med De Nattergale har igen i år været ’et hit’ for mange danskere i adventstiden, men ikke alle har lagt mærke til ’den skjulte kristne historie’ i The Julekalender.

Gammelfar – der ligger for døden, fordi han mangler Nøglen Til Spilledåsen, der skaber Livets Melodi, er ved at rinde ud – er Gud! Nøglen, til spilledåsen med livets melodi, er JESUS, Livets og julens centrum og dét, det hele drejer sig om! Det er Dén Nøgle, som Gammelfar, Gud, sender De Tre Nisser = De Tre Vise Mænd af sted for at finde. Med sig får de Den Store Bog = Bibelen, som hjælper dem, og som giver svar på næsten ALT. Den Store Bog, Bibelen med Guds Ord, indeholder så klare svar, at ’de onde Nåsåer’ endelig ikke må få fingre i den, fordi de med den vil kunne misbruge og ødelægge verden og projektet.

Da ’den onde Nåsåer’ stjæler Den Store bog, Bibelen, og misbruger dens kraft, opstår der da også store kriser og problemer i verden, og hvor er han da ’Ugly’- modbydelig, ’den Nåsåer’, Guds/vores modstander. Det altafgørende vendepunkt i The Julekalender sker i afsnit 18, da de, De tre nisser = De Tre Vise Mænd, i deres sang beder en bøn til Gud med omkvædet: ” God free me da vel, and Vor Herre bevare os! ” – Miraklet sker! De får Den Store Bog, Bibelen, tilbage, og alt ender godt, fordi ’De tre nisser’ , ”De Tre Vise Mænd”, har fundet Nøglen, Jesus, og Gammelfars plan lykkes – Guds plan lykkes!

Nøglen, Jesus, og Nøgleordene i Den Store Bog, Bibelen er nødvendige til frelse i vor verden i dag. Nøglemagten i Jesus, er nu givet til os, og rigtig mange ’Gode Ord’ kan bruges i et eller andet ’afsnit’ af vore medmenneskers, familiemedlemmers, venners, arbejdskollegers og naboers livshistorie, så de og vi og rigtig mange andre finder Jesus, Nøglen til Livets melodi. Rigtig Godt Nyt År 2020.