Alternativ bibelcamping i Nexø

I år holder Indre Mission på Bornholm ikke som sædvanlig bibelcamping på lejrstedet Bethesda i Nexø. I stedet arrangeres ’Sommerevents 2020’ med forkyndelse den 4., 7. og 10. juli.

Det bliver altså ikke en normal bibelcamping med mulighed for overnatning på værelser eller i campingvogn ved den fine strand.

I år kan man derimod tilmelde sig de forskellige events på pladsen og medbringe kaffekurv, frokost og badetøj. Der vil være lovsang, aktiviteter, forkyndelse og samlinger i små grupper i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes krav.

De nævnte dage vil der være møder med blandt andre sognepræst Andreas E. Bøge, Aalborg; leder af SnakTro Jens Martin Thuehøj Pedersen, Egå; missionskonsulent Maria Legarth, Hillerød og sognepræst Jørgen Johansen, Hejnsvig.

Den traditionelle bibelcamping med overnatning vender tilbage i 2021, oplyser eventchef Palle Kure.