Ikke mere forvirring, tak!

Af Henri Nissen, Ansvarshavende redaktør

Det er virkelig rystende, at et flertal i folketinget nu vil indføre juridisk kønsskifte for børn helt ned til 6 års alderen. Stik imod de faglige anbefalinger.

Som man kunne læse i Udfordringen i sidste uge (37, består flertallet af den socialdemokratiske regering med støtte fra Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti, De Radikale og Venstre. Kun få partier har bevaret dømmekraften.

Hvor er det skuffende, at store partier som Socialdemokraterne og Venstre går med på den galej.
Få tør åbenbart stå imod den propaganda, der kværner løs i medierne om mennesker, der er ”født i den forkerte krop” og hele den kønsforvirring, der har ramt os.

De er imod – husk dem!

Naturligvis går KristenDemokraterne imod, og man kan også glæde sig over, at Konservative og Dansk Folkeparti holder igen. Og Henrik Dahl, som er børneordfører i Liberal Alliance, har til Kristeligt Dagblad udtalt:

”Vi ved, at kun 0,6 procent af befolkningen ikke identificerer sig med sit køn. Alligevel ser vi en decideret epidemi, hvor langt flere end 0,6 procent har kønsdysfori. Hvor kommer den epidemi fra?” Han svarer, at det skyldes LGBT-bevægelsen, venstreekstremistisk identitetspolitik, og at ”forældre i nogle tilfælde inducerer kønsdysfori i deres børn”.

Hvem værner børnene?

Man kan nemlig frygte, at nogle forældre vil manipulere med sårbare børn i den tidlige alder. Der kan være nogle ”progressive” forældre, som af en eller anden grund synes, at deres dreng skal være en pige eller omvendt.

Men på den måde gør man faktisk børn fortræd.

Jeg var selv nr. 4 dreng i en familie, hvor mine forældre havde håbet på, at de endelig ville få en sød lille pige. Men de fik – som fødselslægen skuffet sagde ”bare en dreng”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Heldigvis begyndte min mor ikke at give mig lyserøde kjoler på, men respekterede selvfølgelig, at jeg var en dreng.

Vi skal ikke lave om på naturens orden. En dreng ER en dreng og en pige ER en pige. Det er ikke en holdning, det er ganske enkelt biologi.

Det er vigtigt at have politiske ledere, som bevarer overblikket og ikke svajer som vejrhaner, der drejer efter, hvilken vej vinden blæser i medierne. – Tjek din politiker!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi bør huske på valgdagen, hvem der stod op imod propagandaen, og hvem, der IKKE gjorde.

Hjælper ikke nogen

Man hjælper ikke mennesker ved at lade dem tro, at de kan vælge et andet køn end det, de biologisk er født med. Det skaber kun endnu større identitetsproblemer, når man vil være noget andet, end det man er.

En række fornuftige fagfolk har trods alt udtalt sig imod det enorme pres, som regnbuebevægelsen yder.

Men lige lidt hjælper det. For det handler åbenbart ikke om faglighed eller fornuft, men om at føre en køns-politisk (eller åndelig?) kamp ud i det mest ekstreme.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bønnens kraft

Som troende kristne har vi nogle moralske værdier, som rækker ud over øjeblikkets debat. De værdier har vist deres bæredygtighed i tusinde generationer.

Vi bør stå op for de kristne værdier i diskussioner og i læserbreve – især i de verdslige medier.
Og hvis du ikke lige synes, du kan skrive læserbreve og kronikker, så kan du i hvert fald folde dine hænder og bede til Gud for dit land og dine politikere. Derved sætter du en endnu større kraft i bevægelse.

Bønnens vidunderlige kraft.