Ny podcast kalder på mere frimodig tro

Michael Bobjergs nye podcast-serie handler om at være frimodig i sin tro.

– ”Man kan ikke være modig, hvis man ikke er fri”, siger Jesper Kure, der er gæst i første episode af Michael Bobjergs podcast ”Frimodigtro”.

Michael Bobjerg har netop udgivet det første afsnit af podcasten ”Frimodigtro”, hvor han inviterer gæster ind til en snak om at blive mere fri og modig, når man beder til Gud og fortæller andre om Jesus. Podcasten er en forlængelse af Michael Bobjergs bog ”Sendt ud sammen”, som udkom i januar på Udfordringens forlag.

– Jeg oplever, at der er mange, der er på den samme vandring som mig. At man kan have en stor længsel efter at opleve ting med Gud og en længsel efter at blive brugt af ham til at lede mennesker til tro og se mirakler ske, når man beder for folk.

Men i mange år var jeg lammet af en tilbageholdenhed, som måske skyldtes menneskefrygt og tvivl, fortæller Michael Bobjerg, der har været frikirkepræst i Aarup og Middelfart på Fyn og leder af Apostolsk Kirkes Børn og Unge.

– Men jeg oplevede at få lov til at følges med andre kristne, som havde større frimodighed, og Gud brugte dem i mit liv til at finde ny frimodighed. Nu vil jeg gerne hjælpe andre til at leve det kald og potentiale ud, som Gud har givet dem. Det håber jeg, at min bog og denne podcast kan være med til.

I den første episode har han besøg af Jesper Kure, der er ledende præst i Kirkeibyen i Kolding. De får en snak over emnet ”Bryd tilbageholdenheden”. I samtalen kommer de ind på, hvad det er, der kan hindre os i at gøre de gode ting, som Gud inspirerer os til, og hvad vi kan gøre for at opleve at blive mere frimodige.

– Man kan ikke være modig, hvis man ikke er fri. Så et ikke-frit menneske vil som regel ikke være et særligt modigt menneske, siger Jesper Kure, når han skal komme med et bud på vejen til mere modig tro.

Podcasten Frimodigtro udkommer 1-2 gange om måneden på Spotify, Apple Podcast, Google Podcast m.fl. og udgives i samarbejde med Kirkeibyen i Kolding.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Her arbejder Michael Bobjerg til daglig med foodbank, værested og familienetværk som en del kirkens sociale mission, der drives i partnerskab med Blå Kors.