– Gud ønsker at møde os i de sværeste øjeblikke

Den 29-årige sanger Josefine Jønsson har netop udgivet sin anden EP med fem sange, hun selv har skrevet.

Josefine Jønsson har et ønske om, at andre skal se Gud igennem hendes liv. Den 29-årige sanger var kun fire år, da hele familien oplevede et mirakuløst møde med Gud, som forvandlede deres liv. Det betød ikke at livet blev let, men gang på gang har Josefine oplevet Guds trofasthed.

Mødet der ændrede alt

– Da jeg var 3-4 år inviterede min farfar min familie og mig til helbredelsesmøde med Hans Berntsen på det lokale bibliotek i Nykøbing Falster, hvor jeg er vokset op. Mine forældre var ikke kristne og deltog kun i mødet, fordi min farfar havde lokket med, at det var ham, der skulle spille klaver til mødet.

På det møde gav mine forældre deres liv til Jesus, og det startede noget af en omvæltning for os som familie, fortæller Josefine.

På daværende tidspunkt var Josefine ofte indlagt på hospitalet med lungebetændelse, og eftersom flere børn på hendes mors side havde mistet livet af lungesygdomme i en ung alder, var de bange for at miste hende.

På samme tid havde hendes storebror problemer med sit knæ, og det var en udfordring, fordi han elskede at spille fodbold – og så havde deres hund også fået kræft. Dyrlægen havde givet den et halvt år tilbage at leve i.

– Til næste møde med Hans Berntsen gik min bror op og fik forbøn for alle tre ovennævnte udfordringer, og vi blev alle tre mirakuløst helbredt, fortæller Josefine.

– Jeg har aldrig haft lungebetændelse eller lungeproblemer siden, min bror har ingen problemer med sit knæ længere, og vores hund levede mange glade år og døde af alderdom uden kræft.
Siden den oplevelse har Josefine og familien levet med Gud i deres liv.

Læs resten af artiklen på udf.nu


Artiklen fortsætter efter annoncen: