Ny bog af Johannes fra Quo Vadis om ”Livsforsikringen”

Bogen er sat op af Lis Mogensen fra Mediacellen, som tidligere har udgivet en af Johs. Søndergaards bøger.

”Jesus er min bloddonor”, siger Johannes Søndergaard om sin nye bog ”Livsforsikringen”.

Den handler om hvordan Vandet (dåben), Blodet (korset) og Ånden (Helligånden) udgør den nye pagt, og er vores livsforsikring.

Johannes Søndergaard var oprindelig politibetjent, da han og nogle unge kristne familier oplevede at blive fyldt og fornyet af Helligånden i 1970’erne. Det første bl.a. til det kristne behandlingshjem Quo Vadis i Kolding, hvor mange blev hjulpet fri af deres afhængighed.

Hjemmet blev desværre senere nedlagt, men Johannes og Christa er stadig aktive i at hjælpe mennesker til at tro. Og det ligger dem meget på hjerte, at mennesker skal tage imod Guds fulde frelse.

Nu har Johannes skrevet en ny bog, hvor han forklarer, hvor vigtigt det er at have sin ”livsforsikring” i orden.

Johannes Søndergaard er nu 78 år, men der er ingen pensionsalder i Guds rige.

Går beriget bort

Læge Christian Backer Mogensen har skrevet et forord, hvori han bl.a. fortæller:

”Jeg har haft glæden af at kende Johannes Søndergaard gennem flere år. Hver gang jeg har mødt ham, går jeg beriget videre. Der bliver altid peget på Jesus, og jeg mærker hans glæde over livet som kristen.

Nu har Johannes skrevet sine betragtninger ned, og en bog har taget form. Det er ikke en systematisk, stramt redigeret gennemgang af troens aspekter, men en række personlige betragtninger over vandet, blodets og åndens betydning i Bibelen og i troslivet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Teksterne veksler mellem refleksioner over bibelske udsagn, og mere personlige erfaringer af, hvordan de bibelske ord får mening og liv i hverdagen.

Bogen er gennemsyret af glæden i livet med Jesus, og man fornemmer, hvordan Johannes har taget livtag med ordene. Sangstrofer, som har omsat de bibelske sandheder til vers, og som betyder noget for forfatterens trosliv, flettes fint ind i teksterne.

Hele bogen vidner om et langt livs vandring sammen med Jesus. De oplevelser og erfaringer, som den vandring har givet, vil forfatteren gerne formidle til læseren. Man fyldes af glæde over Jesus og hans værk gennem det vidnesbyrd, forfatteren her giver videre til alle os andre.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tak for det, Johannes!” skriver Christian Backer Mogensen.

Johannes Søndergaard har tidligere udgivet bogen ”Jeg har en ven, der kan gå på vandet – I Guds hånd”.

I 2017 udgav han den lille bog: ”I Guds navn – #” og i 2018 den hjerteformede bog ”I Guds billede”. Bøgerne er foræret til mange mennesker.

Johannes skriver, som han snakker. Engageret og fuld af sprogblomster og finter. Han kan lide at sige tingene på en ny måde, som man kan huske.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Johs. Søndergaard:
Livsforsikringen – Den Nye Pagt.
88 sider. Spiralbind.
100 kr. Hosianna.dk (klik her for at bestille den)