Velkendt lyd

Når man lytter til Hillsong generelt, så kan man genkende lyden, og det kan man også her – ikke sangene, for de er nyskrevne, men denne Ep har samme lyd, som mange Hillsong albums har. Om det er godt eller skidt, er jo egentlig op til den enkelte. Jeg kan godt lide det og kan specielt godt lide ideen bag dette album.

Hele tanken var, at man samlede en del af ungdomslederne og skrev nogle sange sammen – de brugte en uge på det, og ”Out here on a Friday where it all began ” er det, der kom ud af det projekt.

Laura Toggs, som står for Young & Free, sagde: “Vi kunne ikke vente med at introducere de nye sange til vores ungdom, så vi indspillede dem LIVE fredag aften knap tre uger senere,”. Og live er netop det, det er.

Jeg kan godt lide et live album, og den ene af ”sangene” er egentlig én, der fortæller om den næste sang. Det kan jeg godt lide, for det får mig sporet ind på selve teksten i den sang, nemlig ”Pride of a Father”. Den handler om, hvordan Gud ser os. At jo, vi kan godt klare mange ting selv, men med Faderen, så kan vi så meget mere. Omkvædet lyder:

Når du ser mig, ser du mit hjerte
Gennem dine barmhjertige øjne
I lyset af din søn
Du elsker mig med åbne arme
Og en fars stolthed.

En rigtig god sang, efter min mening. Dog vil jeg sige, at deres første sang, ”Phenomena (DA DA)”, den er ikke noget for mig. Så når du lytter, så lov mig at gå videre til nr. 2 ”Freedom is coming”, for den første gjorde, at jeg tænkte, bare hele Ep’en ikke er sådan, og det var den heller ikke.

Men derudover, så er det en fin Ep, og som sagt, så er jeg vild med ideen med at samle de unge ledere og skabe et album sammen. Det er også fedt, i Hillsong regi, ikke at kunne genkende nogen på scenen… Så en klar anbefaling herfra!

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kunstner: Hillsong young & Free Titel: Out here on a Friday were it all began
Genre: Lovsang.
Forhandler: Spotify.