Valgdebat fra kirken Multihuset i Haderslev får besøg af TV 2

TV2 sender tirsdag aften direkte fra Multihuset, hvor Poul Erik Skammelsen interviewer to borgmesterkandidater. Foto: TV2

”Multihuset er blevet spurgt, om vi vil lægge hus til et indslag i TV2s nyhedsudsendelse på tirsdag 9/11 kl. 21.00. Det har vi naturligvis sagt ja til”, skriver pinsemenigheden på Hirsevej 9 i Haderslev på Facebook.

TV2s vinkel er, at Socialdemokratiet i mange kommuner håber at kunne overtage borgmesterkæderne fra Venstre. Derfor vil de lokale kandidater, Mads Skau (V) og Henrik Rønnow (S), blive interviewet af Poul Erik Skammelsen. TV2 sender direkte fra Haderslev i 10 minutter på et tidspunkt mellem kl. 21:30 og 21:50.

”I tidsrummet kl. 21-21:30 er ”Red Dane” (den lokale pølsevogn) rullet op, og TV2 er vært med pølse & brød/hotdog. Der vil også være kaffe på kanden. Vi glæder os til, at se dig til vælgermøde (kl. 19-21, hvor 10 byrådskandidater stiller op, red.) og efterfølgende TV2 LIVE fra Multihuset i Haderslev”, skriver menigheden på Facebook.