Corona goodbye do!

Af Henri Nissen, Ansvarshavende redaktør

– Har du hørt, at regeringen nu afskaffer alle corona-restriktioner?
– Virkelig? Skal vi ikke længere gå med mundbind?
– Nej, det er slut med mundbind! Undtagen for udlændinge…

– Hvad?

– Ja, de bliver tjekket ved grænsen.

– Så hvis man ser en, der fortsat går med mundbind, så er det altså en udlænding?! ’Se ham dér! Han er ikke en rigtig dansker!’

– Nej, de skal selvfølgelig heller ikke gå med mundbind. Men de skal vise pas ved grænsen.

– Selv om de kommer fra EU?

– Netop, hvis de kommer fra EU. Det er jo det mest corona-befængte sted i verden.

Sådan laver man nu sjov med den virus, som vi er så dødtrætte af at høre advarsler om.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vask hænder! Sprit hænder! Gå med mumlebind… Rør ikke ved andre! Hold afstand!

Hvor er det bare dejligt, at det nu er slut.

Venner fester over, at de endelig er fri for at gå med mundbind!

Ligesom tusindvis af andre danskere fik jeg også corona for et par uger siden. Men hvor man tidligere pakkede de smittede ind i isolerede rum og satte maden uden for døren – med plastikhandsker og rumdragt på – så er der nu ligefrem rift om at blive smittet…!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ja, det er sandt! Folk ringede og spurgte, om de måtte komme forbi og blive smittet.

Alle vil ha’ det nu.

Særlig dem, der ikke er vaccineret. De vil smittes, så de får immunpas og slipper for at få en vatpind drejet rundt i næsen.

Gode råd fra en læge

Selv oplevede jeg det som en mild influenza. Lidt feber, lidt hovedpine og en masse træthed. Men så var det heller ikke værre.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Måske skyldtes det, at jeg nogle uger før havde læst nogle gode råd af Claus Hancke, som er speciallæge i almen medicin. Han anbefaler, at vi tager en rigelig dosis af D-vitaminer til at styrke immun-forsvaret.

Derved har man større chance for ikke at få corona, ligesom man kommer lettere over virussen, fordi kroppen kæmper bedre imod.

Speciallægen er træt af, at man i medierne næsten udelukkende snakker om vaccination, men næsten aldrig om vitaminer. Jeg fik lov at citere:

”Vaccinens korte holdbarhed får mærkeligt nok ikke myndighederne til at søge andre, mere effektive løsninger, men bruges tværtimod som argument for hyppigere booster-vaccinationer. Det er som om man slet ikke kan tænke i andre baner, selv om man står ansigt til ansigt med vaccinens begrænsninger:

Den forhindrer ikke, at man bliver smittet, den forhindrer ikke, at man smitter videre, og den holder kun 7 måneder.

Det er jo egentlig ganske imponerende, at alle, lige fra statsministeren til diverse eksperter ene og alene har talt om vacciner i snart to år. Ikke ét ord om forebyggelse eller behandling af sygdommen.

Det vælter ind med forskningsresultater om både forebyggelse og behandling af covid-19,” skriver speciallæge Claus Hancke.

Han henviser til, at 200 forskere og læger allerede i februar 2021 appellerede til alle regeringer og sundhedsmyndigheder om, at mangel på D-vitamin øger risikoen for svær covid-19 sygdom.

”Langt den overvejende del af lægerne tager selv 100µg (mikrogram) dagligt. Dette ligger de fleste danskere langt under,” skriver lægen. Han hæfter sig også ved, at virus og influenza altid rammer, når der er vinter. Men om sommeren, når solen skinner, og vi får masser af naturlige D-vitaminer, er der ingen, der har influenza.

Få det overstået

Jeg gik derfor i gang med at spise D-vitaminer, så jeg var godt rustet imod corona.

En dag kom min kone smittet hjem fra børnehaven. Men coronaen bed ikke på mig. Jeg blev testet, men var negativ.

Hun hostede og havde feber. Men jeg havde stadig ingen symptomer.

Vi skulle have været ude at rejse – det måtte nu udsættes. Og en dag sagde min kone:

”Det ville faktisk være bedst, hvis du også blev smittet nu, så du kunne få det overstået. For ellers risikerer vi, at du først bliver syg lige før vi skal afsted, eller endnu være – at du bliver syg i Afrika,” sagde hun. Men jeg vaklede lidt, og det samme gjorde virussen åbenbart! For da jeg igen fik lavet en PCR-test, viste den sig ”inconclusive” – ubestemmelig.

Så besluttede jeg mig. Jeg ville godt smittes.

Og næste gang viste testen, at jeg var positiv.

Man skulle næsten tro, det havde betydning, om man tager imod eller afviser sygdommen…

Men jeg fortsatte selvfølgelig med at spise D-vitaminer. Og desuden fulgte jeg lægens råd om at spise vitaminerne A, -C og –K2 samt mineralerne Magnesium, Selen og Zink.

Jeg kom da også hurtigt over coronaen. Og det samme gør de daglige 40.000 nye smittede nok.

Selv de mest resriktive myndigheder har nu opgivet at kæmpe imod det, der nu ligner en mild influenza. De har allerede tage æren for, at coronaen nu forsvinder – men sandheden er jo nok, at coronaen har muteret sig selv til en svag virus.

Og omsider får vi nu opbygget den flok-immunitet i befolkningen, som vi har manglet.

Så efter to år med frygt og panik kan man godt tænke: Kunne vi mon have klaret coronaen bedre med en en god portion C- og D-vitamer?

Hvad skete der lige?

Nu bliver der forhåbentlig også stillet spørgsmål ved, hvad der skete i corona-perioden.

Fx betød frygten for corona jo, at medicinindustrien pludselig fik lov at lave genterapi.

Medicinalfirmaet Bayers præsident Oelrich fortalte på World Healt Summit i oktober 2021, at de nye mRNA COVID-”vacciner” faktisk er celle- og genterapi, som ellers ville være blevet afvist af offentligheden.

”Hvis vi havde spurgt offentligheden for to år siden – ’vil du være villig til at tage en gen- eller celleterapi og sprøjte det ind i din krop?’ – ville vi sandsynligvis have haft en afvisningsprocent på 95 %, udtalte Oelrich.

Han kaldte det en bio-revolution.

(Lyt til udtalelsen 1.37 min henne i denne videooptagelse: https://www.youtube.com/watch?v=OJFKBritLlc&list=PLsrCyC4w5AZ8F0xsD3_rzLcfxHbOBRX4W)

Mange kristne har netop været skeptiske ved celle- og genterapi. Bl.a. på grund af risikoen for at forstyrre skaberværket. Men i kampens hede fik medicinalindustrien også lov at fraskrive sig ansvaret.

Ups!