Skulle Eman dø, fordi hun var blevet kristen?

TikTok-stjernen Eman Sami Maghdid havde omkring 50.000 følgere. Hun blev knivdræbt af sin 17-årige bror, fordi hun bar crop top, skriver blandt andet den indiske nyhedsportal OpIndia.

Liget af TikTok-stjernen Eman Sami Maghdid blev fundet i nærheden af lufthavnen i Erbil den 7. marts. Politiet mistænker hendes 17-årige bror for at have dræbt hende i et såkaldt ”æresdrab”.

Mange sekulære medier, fx den indiske avis OpIndia, skriver, at Eman blev dræbt på grund af sin påklædning. Se https://www.opindia.com/2022/03/iraq-tiktok-star-eman-sami-maghdid-killed-by-brother-for-wearing-crop-tops/. Se også Jiyan.dk på Facebook, som den 10. marts skrev om drabet.

Skulle Eman døbes?

Nyhedsmediet Morning Star News, som skriver om forfulgte kristne i hele verden, har dog en anden forklaring på drabet. Men også denne forklaring handler om en adfærd, som ikke tolereres af islamister. Generalsekretær i Dansk Europamission forklarer:

Læs resten af artiklen her på udf.nu