Signe vokser med højtiderne

I bogen ”Signe” får vi de bibelske højtider jul, påske og pinse fortalt med Peter Madsens fascinerede tegninger og kreative genfortælling. For hver højtid er Signe blevet ældre, og målgruppen spænder derfor fra barn (jul) og juniorer (påske) til pinsemysteriet fortalt til teenagere.

I første del af bogen møder vi Signe som barn, der utålmodigt venter på julens komme. Gennem samtaler og fællesskab med sin bedstemor får Signe fortalt historien fra Bibelen om den første JUL. Starten af fortællingen er i smuk digtform.

Nogle år efter får Signe en stor gave, en påskerejse, af sin onkel Theo. Sammen flyver de til Jerusalem, hvor de møder de tre store religioner, jødedom, kristendom og islam. I Jerusalem hører Signe den dramatiske historie om Jesus og om PÅSKEN. De dramatiske begivenheder kalder på mere tekst, og med målgruppen fra 8-10 år er der lagt op til spændende højtlæsning eller en læs-selv oplevelse.

Da Signe flere år senere bliver uvenner med sin bedste veninde og må tage alene op i bedstemors sommerhus for at læse til eksamen, krydser drøm og virkelighed hinanden. Det bliver en fortælling om PINSEN og Helligånden og om at turde række ud efter fællesskab. Den imponerede tegneseriefortælling bør vække læselysten hos de fleste teenagere.

Bøgerne i trilogien er tidligere udgivet hver for sig, som Signes Jul, Rejsen til Jerusalem og Vingeslag. ’Signe’ er en oplagt gavebog, der kan vokse med barnet.

Signe – en fortælling om jul, påske og pinse.
Tekst og lllustrationer: Peter Madsen.
240 sider. 299,95 kr.
Bibelselskabet