Saka læste i Bibelen hver dag under VM

Den 21-årige Bukayo Saka, som spiller for Arsenal, fortalte på en pressekonference, at han læste i Bibelen hver dag under VM.

– Jeg læser min bibel hver aften, og det har jeg fortsat med at gøre herude. Det handler om at have Guds nærvær hele tiden, fortalte Saka ifølge Christian Today.

Bibelelæsningen fortsatte altså under opholdet i det muslimske Qatar. Og det hjalp fodboldspilleren til ikke at bekymre sig om resultaterne.

”Det er meget vigtigt for mig at have Guds nærvor i mig hele tiden, og det giver mig mere ro at vide, at Guds plan er perfekt. Så kan jeg gå på banen og vide, at Gud har mig ryg,” udtalte Bukayo Saka til journalisterne.

”Det vigtigste for mig er det at bevare min tro. Bare det at tro på Gud, så jeg ikke behøver være nervøs eller bekymret for udfaldet, for det er naturligvis mit første World Cup,” udtalte Saka – før England måtte forlade VM sidste lørdag.

Læs resten af artiklen her på udf.nu