Nyt samarbejde inspirerer unge til at forbedre Verden

Teamet, der skal til Tanzania: Fire studerende fra Danmark, to fra Tyskland og en fra Finland samt yderst til højre viceforstander Tina Wirtz.

Udviklings- og nødhjælpsorganisationen International Aid Services Denmark (IAS DK) i nyt samarbejde med Mariager højskole.

– ’Change Your World’ er et nyt valgfag på Mariager Højskole, hvor de studerende forbereder en rejse til Tanzania, der vil påvirke dem positivt resten af livet, fortæller Tina Wirtz, viceforstander på Mariager Højskole, som er en bibelsk højskole og hører under Mosaik.
De studerende skal besøge IAS’s samarbejdspartner Singida Town Center Church i Tanzania, som også er en bibelskole.

– Vi håber, at partnerskabet vil inspirere og skabe nogle fremtidige forandringsagenter, som vil bidrage positivt til Verden, fortæller Torben Madsen, generalsekretær i IAS.

Missionærer, selvhjælp og forandring

Kirken i Tanzania er partner med Mosaik og har haft mange missionærer på besøg i historien. De sidste 15 år har der været et stærkt samarbejde med IAS omkring børn med handicaps, og hundreder har fået hjælp til selvhjælp. Derfor er der også store forhåbninger hos partneren i syd.

– Vi håber, dette projekt vil styrke partnerskabet mellem vores kirker, bibelskoler, organisationer og de unge, der vil udføre forandringerne, udtaler John Gallawa, som glæder sig til at byde de unge velkomne i Singida til marts.