’Saltbøssens’ forfatter besøger Danmark

Den kristne forfatter medbringer sin nye bog ’Salt’ til KFS’s påskelejr.

Rebecca Manley Pippert

Rebecca Manley Pippert besøger KFS’ Påskelejr i Skanderborg den 1.-5. april med en ny bog om evangelisation i bagagen.

KFS’s ledelse udtrykker stor glæde over igen at kunne byde Rebecca Pippert velkommen på årets påskelejr. Rebecca Pippert er en international forfatter og foredragsholder, som gennem sit liv har beskæftiget sig med og skrevet flere bøger om åndelig fornyelse og evangelisation.

Særligt bogen ’Ud af Saltbøssen’ fra 1985 fik op gennem 90’erne afgørende betydning for mange kristnes tro og inspirerede til frimodigt at dele evangeliet og læse i Bibelen med medstuderende. KFS’ generalsekretær, Jakob Højlund, glæder sig over, at Rebecca Pippert igen – 10 år efter sit første besøg – vil tage turen til påskelejren, for at dele sin viden og sine mange vidnesbyrd med en ny generation af KFS’ere:

”Rebecca Pippert har livslang erfaring med at læse i Bibelen med alle mulige mennesker, både kristne, søgende og ikke-troende fra alle mulige kulturer, og hun har set den ene efter den anden komme til tro på Jesus gennem Bibelen. Det glæder jeg mig over, at KFS’erne kan få lov til at lære af og blive inspireret af på årets Påskelejr! Alle skal simpelthen have lov til at høre om Jesus, og det kan de bl.a., når vi læser i Bibelen sammen. Det fantastiske er, at den vandring også inkluderer os selv; vi bevæger os også hen til Jesus, hvor han og hans kærlighed får lov til at blive større!”

Bogen ’Ud af saltbøssen’ udkom i 1985. Nu følger bogen ’Salt’.

Bogen ’Salt’

Rebecca Pipperts nye bog ’Salt’ er netop udkommet i en dansk oversættelse på forlaget Credo. Forfatteren skriver selv om bogen:

”Hvis vi skal være troværdige budbringere af det utrolige evangelium, er vi nødt til selv at forstå evangeliet og faktisk tro på det! Vi må aldrig fokusere på teknikker, formler eller manipulation, men på autenticitet, troværdighed og åndelig styrke. Hensigten med bogen her er derfor både at skabe mere glæde i os over dybden og skønheden i evangeliet og at udruste os til at fortælle om Kristus.”

Søren Rønn, KFS-sekretær i Vest- og Sønderjylland, skriver om bogen: ”’Salt’ giver mod og håb til den opgave, alle kristne er pålagt: At være Kristi vidner.”