Landsleder for Agape Indien i samarbejde med kunstner

Gert Svendsen

Agape Indien Danmark har ansat Gert Svendsen som landsleder i en deltidsstilling til at varetage administration og udvikling af foreningen.

Desuden skal landslederen være med til at arbejde med forskellige arrangementer til fordel for arbejdet i Indien samt kontakten til organisationen Grace Social Service (GSS). Ved siden af landslederen arbejder også et antal frivillige i foreningen. Gert har stor erfaring med arbejdet i en frivillig organisation, idet han kommer fra en stilling som HR konsulent i Luthersk Mission gennem 10,5 år. Han har også i en periode – foruden HR-arbejdet – haft ansvaret for de frivillige i LUMI genbrug.

Gert har desuden mange års erfaring som konsulent og underviser i forskellige sammenhænge.

Agape Indien

Agape Indien er en fælleskirkelig forening i Danmark, hvis formål er at styrke den indiske missions- og hjælpeorganisation Grace Social Service frivilligt og økonomisk, bl.a. med hjælp til etablering og drift af børnehjem og skoler for børn fra de fattigste områder i Indien. Desuden hjælper foreningen med bygning af kirker, brønde, hospitaler, plejehjem, teknisk skole m.m. Her i landet arbejder man på at informere om den sociale og åndelige nød i Indien.

Hans Jørn Østerby

Støttekoncerter

For at udbrede kendskabet til arbejdet i Indien og støtte GSS har Agape Indien et samarbejde med multikunstneren Hans Jørn Østerby.

– Agape Indien Danmark har den store fornøjelse at have indgået et samarbejde med Hans Jørn Østerby omkring 5 koncerter rundt om i Danmark mellem 29. september og 1. december. Entreen er gratis, men Agape Indien Danmark vil fortælle lidt fra arbejdet i Indien, og der vil blive lejlighed til at give en gave til arbejdet i Indien, oplyser Gert Svendsen.

Der serveres en kop kaffe i forbindelse med koncerterne. Den næste koncert finder sted i Betlehemskirken på Åboulevard 8 i København den 10. oktober 2023 kl. 19.00. På Agape Indien Danmarks hjemmeside kan man se, hvor de øvrige koncerter med Hans Jørn Østerby finder sted.