Rystende læsning om fostre

Foto: Foster i 17. graviditetsuge fra Life Issues Institute

R. Aagaard.
Vejle

I Udfordringen fra 16. juni 2024 var der et indlæg fra M. Meincke om hendes arbejde med fostre og moderkage efter en/flere provokerede aborter på gynækologisk afd. i Gentofte. Det er meget rystende læsning, om hvad disse fostre blev udsat for. Det er ikke nogen overraskelse for mig. Jeg har altid vidst, at det var sådan. Men jeg er meget taknemmelig for, at M. Meincke deler disse fakta-oplysninger med Udfordringens læsere.

Jeg kunne ønske mig det samme, som M. Meincke giver udtryk for, at de gravide kvinder skulle, før de får abort, alle præsenteres for en film indeholdende levende fostre i 18. uge. Jeg beder for, at skaberen Gud den Almægtige må bønhøre dig og se din lidelse i hjerte og sind. At han vil bringe genoprettelse til dit sorgfulde hjerte over at være tvunget til at udføre dette arbejde i dine unge år. At han vil slette disse forfærdelige erindringer i dit indre. Amen Dengang var der ikke noget, der hed, at man ikke ville udføre det arbejde, man var sat til at gøre. Må Gud velsigne dig for din ærlighed.