Album med unik forsanger

Bandet Crowder er udkommet med et nyt album EXILE, 11 sange denne gang. Bøn – ærlighed og en himmelsk stemme møder os. Forsangeren er helt unik og efter min mening årets sangstemme.

Forsangeren har været kristen i over 30 år og synger fantastisk dejlig lovsang. En skøn stemme, gudgiven, fin, lidt hæs og med en power, som rører dig helt ind i det inderste af dit hjerte.
Bandet udkom med et nyt album i 2024, og det er vidunderligt. Bøn og ærlighed om magtesløshed og Guds mægtige hjælp i svære tider fylder rummet. Sangeren David har en stemme, som virkelig rører dit indre. Han er kreativ, hans valg af ord er genkendelige og hans stemme er guddommelig.

Bandet er udkommet med sange som Truth Be Told fra EXILE albummet. Nye toner, der også har lyd af country toner. Nummeret skildrer en verden i kaos og vejen hjem til Gud. Sandheden bliver fortalt, synger han. Alt bliver godt på den anden side af EXILE, synger forsangeren David Crowder og giver håbet videre i sin lovsang. Temposkift og omkvæd giver os et fornyet håb til Gud, der er hjælp at hente.

Hands Of Jesus er et andet nummer i den sentimentale retning, hvor vi hviler os ind i en stemme, som tager os ind i Jesus’ hånd, ind i helbredelse. Læg dine brudte stykker i hånden på Jesus og mærk hans nærvær, synger forsangeren så værdifuldt og stærk. Et nummer, som retter op og giver retning. Wow – Wow – Wow!!!, den mand kan synge. Stærk anbefaling herfra til at give David Crowder en chance i din stue, på vejen eller i tilbedelsen til Gud, der, hvor du er. Der er ingen tvivl om, at sangeren her har mærket Guds hellige nærvær. Målgruppen er dig. Alle.

Kunstner: Crowder
Titel: EXILE
Genre: Country/Rock
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester