Brande Baptistkirke 50 år

Den utraditionelle bygning, Brande Baptistkirke, ligger på Vejlevej 6 i Brande.

Brande baptistkirke, der skiller sig ud fra mængden med sin karakteristiske arkitektur, kan fejre 50-års jubilæum. Det sker den 8. september.

Den første baptistmenighed i Brande blev etableret i 1863, mens den første kirkebygning blev bygget i 1910. Den nuværende baptistkirke i Brande har ikke helt så mange år på bagen, men kan dog fejre 50-års fødselsdag søndag den 8. september 2024. Kirkebygningen er ganske utraditionel og fuld af symboler på Guds kærlighed og nærhed. Den er bygget i årene 1971-74 af frivillige. Arkitekten bag var Kristian Kristiansen fra Brande. Den spektakulære kirke er i dag både er en turistattraktion og samtidig et hjem for en levende menighed.

Festlig fejring

Selve fødselsdagsfejringen begynder klokken 10 med festgudstjeneste ved menighedens præst Anne-Marie Winther og generalsekretær Torben Andersen. Herefter byder programmet på mange indendørs og udendørs aktiviteter og mulighed for at købe frokost. I løbet af dagen vil der også være musikalske indslag, billeder og fortællinger fra hele menighedens historie. Kl. 14.30 kan man fornøje sig med kagebord med kaffe og te og kl. 15.30 med koncert ved Julie Wieland fra Brande. Alle er velkomne til at deltage i jubilæumsdagen søndag den 8. september 2024.