DF: Gud med i forfatning

Dansk Folkepartis næstformand Peter Skaarup vil også have Gud nævnt i en EU-forfatning. Men det skal være langt mere entydigt end det nuværende forlag fra EPP.
– Dansk Folkeparti finder det afgørende, at det af forfatningen fremgår, at det fremtidige Europa hviler på et kristent-jødisk grundlag, siger Peter Skaarup, som i et læserbrev fastslår, at de langt fra er vilde med en forfatning, men at de vil prøve at „påvirke forfatningen i den mindst dårlige retning“.
Peter Skaarup kritiserer forslaget fra EPP omkring Guds placering i forfatningen for at være noget „udvandet vrøvl“.
– Dansk Folkeparti arbejder med at lave et mere spiseligt dansk forslag, hvor det utvetydigt fremgår, at kristendommen skal danne grundlaget for Europa. Det er grundlaget for vores land og grundlov. Så skulle det også gerne være grundlaget, når vi nu absolut skal have en EU-grundlov, mener Peter Skaarup.