Rekordstor tilslutning til Ordet og Israels stævne

470 har meldt sig til årsmøde og sommerstævne d. 27. til 29. juni Ordet og Israel oplever i år det største antal deltagere til et årsmøde og sommerstævne nogensinde i bevægelsens historie. – Der er et righoldigt program både for voksne, unge, teenagere og børn, lover landssekretær Per Weber.
Temaet for sommerstævnet er: Guds rige kommer. Gæstetaler er den jødekristne præst Neil Cohen fra Jerusalem.
– Vi må konstatere, at urolighederne i Israel også i det forløbne år på en eller anden måde har sat sit præg på vort arbejde i Israel. Urolighederne har bevirket, at der stadigvæk kun er ganske få danske volontører i Israel, siger Per Weber.
Volontører er værdsatte
Men der bliver sat pris på volontørerne i Israel:
– Fra medarbejdernes arbejdspladser og fra de messianske menigheder, som vore medarbejdere kommer i, er der mange, som har sagt tak, fordi vore medarbejdere på trods af terror og krig er blevet på deres poster, hvor de har kunnet være med til at trøste, støtte og aflægge et vidnesbyrd om, at der findes fred i troen på Jesus Messias, siger han.
Årsmøde fredag
Ordet og Israel holder sit sommerstævne på Djurslands Efterskole. Fredag aften holdes Ordet og Israels årsmøde. Stævnet slutter først søndag.