Er han en ny Benny Hinn?

Mirakler følger angiveligt i kølvandet af Todd Bentley fra Canada, der besøger Danmark netop nu.

Der skal meget til at matche den tv-kendte helbredelsesprædikant Benny Hinn fra USA. Men det mener danske Flemming Berg ikke desto mindre, at han har fundet én, der gør.

Rygterne om en ung prædikant fra Canada med helt “unormale“ åndelige manifestationer på sine kampagner fik ham til at undersøge sagen – og senere invitere ham til en mødeserie i Herning:
– Dette er virkelig en evangelist der ikke bare prædiker Ordet, men leverer budskabet med kraft, som forvandler menneskeliv overalt, hvor han kommer frem! Hans budskab er enkelt, men kraftfuldt – hvis dette kan ske for mig, så kan det ske for alle, siger Todd Bentley gang på gang, oplyser Flemming Berg, leder af Jesus Huset, en nystartet menighed i Herning.
Fri fra stoffer
Todd Bentley er kun 27 år, men har allerede været igennem en del: Han forlod skolen i 8. klasse, da han blev idømt 14 måneders fængsel for overfald. Han blev hurtigt stofmisbruger, og for bare 8 år siden lå han på hospitalet bevidstløs efter at have indtaget svampe og amfetamin. Lægerne sagde til ham efter udpumpning, at han var minutter fra at dø.
Men som 17-årig blev han „sat helt fri af stoffer“. Derefter blev han hurtigt involveret i mission:
For fire år siden startede han en menighed og rejser samtidig rundt og prædiker ialt 30 til 50 gange om måneden. Hans kampagner samler op mod 100.000 mennesker. Bare i år har hans team holdt „korstog“ i Kenya, Nigeria, Ghana, Uganda og Sydafrika.

Store forventninger
Hans team består af 30 personer, der lige nu er på Europa turné. I den forbindelse besøger han Herning den 6.-9. august, hvor han taler i SportsCenter Herning. Møderne startede igår onsdag og fortsætter t.o.m. lørdag aften. Møderne er slået stort op, og forventningerne høje med den spektakulære overskrift „Mirakler i Herning“.
Fredag eftermiddag inviteres kirkeledere til buffet på Hotel Scandic i Herning og efterfølgende prædiken og betjening af Todd Bentley. Om lørdagen er der en speciel samling for alle unge evangelister.