Cd-anmeldelse
Jill Paquette: Jill Paquette

Fransk-canadiske Jill var på vej til basketballtræning og gjorde holdt ved en kaffebar. Det ændrede hendes liv dramatisk.

Den dag pressede hendes venner hende til at synge, og de blev overvældet af hendes talent. Hun begyndte i et band, og har udviklet sig lige siden. Men Jill begyndte allerede at spille klaver som treårig ud fra Suzuki-metoden – lær med øret. Hun havde bare lyst til at spille hele tiden.
De 24 års liv i musikstudier sætter præg på denne debutplade fra hendes hånd. Det er en buket popsange med folk-inspiration produceret af Steve Rendall og Eldon Winter i Canada og Phil Madeira i Nashville.
Universelle sange beskriver Guds uforanderlige natur og en bøn fra hjertet om ærlighed og støtte, når vi kæmper for at leve et liv, som Kristus gjorde.
Der er både helt nyskrevne sange på pladen, men sangen ”Forget” går helt tilbage til Jills første kaffebar-optræden for seks år siden. Der er masser af potentiale til en spændende karriere. Musikken går lige ind i hjertet på hendes fans.