Nye LM-volontører til hele verden

Mange unge vælger at komme ud og se verden som volontør
for et missionsselskabLuthersk Missionsforening har i efteråret 2003 sendt 14 ud som volontører til forskellige opgaver i ydre mission.
11 af volontørerne er udsendt til forskellige steder i Tanzania. To skal til Jinka i Ethiopien og en enkelt skal til Tacna i Peru.

Elise Nielsen er 21 år og kommer fra Holstebro. Hun er opvokset i Tanzania, hvor hun siden januar 2003 har været volontør og undervist på Den danske Skole i Iringa. Elise Nielsen har taget 10. klasse på Djurslands Efterskole og er desuden student.

Simon Nørrelykke Nissen, 20, kommer fra Aabenraa. Han skal undervise på Den danske Skole i Iringa, Tanzania. Han har gået på Løgumkloster Efterskole i 10. klasse og på Aabenraa Handelskole, hvor han afsluttede Højere Handelseksamen i juni 2003.

Jytte Frederiksen fra Søborg er 54 år. Hun skal være lærer-volontør på Den danske Skole i Iringa, Tanzania. Hun har været lærer på Jakobskolen, som er en kristen friskole på Frederiksberg, siden 1976. Jytte er enke og har to voksne børn og tre børnebørn.

Monica Larsen fra Holstebro er 20 år. Hun skal være assistent på Den danske Skole i Iringa i Tanzania. Monica Larsen har gået på Sædding Efterskole i 10. klasse og har derefter været et år i huset. Efterfølgende har hun taget HF i Herning.

Jens Reuss, 26, kommer fra Nybølmark ved Rødekro. Har siden august 2002 været undervis-ningsvolontør i Kiabakari i Tanzania, men skal nu til Dar es Salaam og være medarbejder i Soma Biblias arbejde. Han har taget 10. klasse og HTX-eksamen.

Karna Pedersen, 26, fra Bornholm, bor nu i Hellerup. Hun skal til Tacna i Peru og undervise Rebecca Andersen i børnehaveklasse og også hjælpe i en peruansk børnehave. Karna var på LMH foråret 1999 og blev færdig som pædagog juni 2003.

Peter Funch Kofod, København, er 25 år og skal i fire måneder arbejde i Jinka i Etiopien sammen med Børge Svinth. Han skal hjælpe med undervisningen på bibelskolen og med distriktsarbejdet. Peter er TKM-studerende, og de fire måneder er praktikperiode.

Rebekka Rom, 21, er opvokset i Kenya, men kommer nu fra Horsens. Hun skal undervise Heidi Pedersen i 1. klasse i Kiabakari, Tanzania. Rebekka har gået på Sædding Efterskole i 9. og 10. klasse og er student. Året 2002/03 gik hun på KFS’s ledertræningscenter.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Katrine Nørholm Christensen, 20 år, kommer fra Aabenraa. Hun skal undervise Nicolai Friis i 2. klasse i Sumbawanga, Tanzania. Katrine har været på Sydvestjyllands Efterskole og har 10. klasse fra Deutsche Nachschule i Tinglev. Har HF-eksamen.

Christina Greve Toftdal, 24, Thyborøn, nu København, opvokset i Taiwan. Skal undervise Hanna Svinth i 4. klasse i Jinka, Etiopien. Hun er student og har været volontør i Israel. Har været på LMH og taget et år på international socialrådgiveruddannelse.

Bárdur Christiansen er fra Tórshavn på Færøerne og er 20 år gammel. Han skal undervise Karstin og Rani Kjærbo i henholdsvis 2. klasse og børnehaveklasse i Musoma, Tanzania. Bárdur blev student i juni 2003 og er desuden bror til børnenes mor.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Birgitte Haahr Andersen fra Skive er 20 år gammel. Hun skal undervise Rebekka Jensen i 2. klasse og Amalie Jensen i børnehaveklasse i Tumaini i Tanzania. Birgitte har taget 10. klasse på Solgården og har afsluttet HTX i juni 2003 på Skive handelsskole.

Hans-Peter Kronborg Hansen, er 23 år og fra Herning. Han skal være litteraturmedarbejder og arbejde ud fra Iringa i Tanzania. 9. og 10. klasse har han taget på Solgården. Hans-Peter Kronborg er bygningsmaler og har været på LMH foråret 2002.

Simon Roager fra Jejsing ved Tønder er 23 år gammel. Han skal arbejde med litteraturarbejde ud fra Iringa i Tanzania. Han har gået på Løgumkloster Efterskole i 9. og 10. klasse, er uddannet landbrugsmaskinmekaniker og gik på LMH foråret 2002.