Gamle klassikere og nye hits

KFUM og KFUKs sangbog for unge er kommet i ny udgave til afløsning af den seneste, der kom i 1995.Det er en bredt favnende sangbog. I den ene ende af skalaen er der f.eks. solide påskesalmer som Hil dig, frelser og forsoner, Påskeblomst! Hvad vil du her? og Tag det sorte kors fra graven (selvfølgelig til Lasse Lunderskovs melodi). I den anden finder vi „gamle“ hits som Lennon/McCartneys Eight days a week, Nowhere Man og With a little help from my friends, samt Summer-nights fra musicalen „Grease“ og Anne Linnets Forårssang fra albummet „Jeg er jo lige her“.
Kontraster findes der også i afdelingen for julenumre, hvor Julen har bragt velsignet bud efterfølges umiddelbart af John Lennons Happy X-mas.
Bredden i sangbogen underbygges yderligere af populære numre som Morning has broken, Kim Larsens Om lidt bli’r her stille, Amazing grace og Keith Greens Create in me a clean heart.
Endelig er det værd at nævne, at Top 3 over Teensangbogens digtere ser sådan ud: 1. Lars Busk Sørensen. 2. Holger Lissner. 3. Grundtvig.
Teensangbogen indeholder 218 numre (med noder) og rundes af med oversigt over guitargreb og registre for tema, forfatter, komponist og titel.

Teensangbog (4. udg.)
178 kr. • Unitas