Bodils mange jern

Bodil Skjøtt har nået ufatteligt meget i sit 53-årige liv, og de mange ting, som hun beskæftiger sig med og har beskæftiget sig med, kan ganske enkelt ikke stå på ét visitkort.
Hun er nu ansat som deltidsmedarbejder i Det Danske Bibelselskab, hvor hun er foredragsholder og bibelinspirator. Bodil Skjøtt er ikke kun ansat som inspirator – hun er det i sig selv og med alt, hvad hun foretager sig.
Hun er uddannet cand. theol., forfatter og tillige deltids-medarbejder i såvel Israelsmissionen som Bibelselskabet.
Endvidere er hun gift med sognepræst Jens Arne Skjøtt og dermed præstefrue i Ølsted.
Sammen var parret udsendt med Dansk Ethioper Mission til Liberia fra 1981 til 1989, hvorefter de skiftede adresse til Jerusalem og arbejdsgiver til Israelsmissionen.
Her i denne spændende by – »Verdens brændpunkt« – blev parret til frem til 1999 – og her blev den mindste af tre børn, Stephan på 13, født.
Mange vil mene, at Bodil Skjøtt er i fast rutefart mellem Israel og Danmark. Det er absolut heller ikke forkert. Hun tager ofte til Jerusalem for at udføre arbejde for såvel Israelsmissionen som for Det Danske Bibelselskab. Der er ingen tvivl om, at hun har tabt sit hjerte til Israel. Hun taler ofte i forskellige sammenhænge om Israels betydning for den kristne kirke.