Bøger skal være ‘forførende’

– Vi er her for at formidle læseoplevelser. Læseoplevelser, som kan skabe og styrke troen på Jesus Kristus, siger forlagsleder hos LogosMedia, Hakon Christensen. – Der må ret forstået være noget forførende over den, så den griber læseren og stjæler hans tid. Men en ”kristen” bog, må derudover formidle noget, som kan skabe eller styrke troen på Gud. Det er sådanne bøger, LogosMedia gerne vil formidle. Bøger med et tydeligt evighedsperspektiv.
To dugfriske eksemplar fra forlaget som begge har fået meget fine anmeldelser er Tro til livet af Samuel Roswall og De skjulte ord af Sigmund Evensen.

Forlagsleder Hakon Christensen med nye, gode bøger fra LogosMedia

– For et forlag som LogosMedia er det en hårfin balance at ville formidle læseoplevelser og så samtidig ville langt mere end bare underholde, siger forlagslederen.
LogosMedia, som er Luthersk Missions forlagsarbejde udgiver ca. 20 titler om året. Det er bøger for både børn, unge og voksne. Forlaget har 4 ansatte. Til marts udgiver forlaget bogen Bibelens bøger – en introduktion af Flemming Kofod-Svendsen. Forfatteren er kendt i brede kredse, ikke mindst for sit politiske engagement. I bogen, som nærmest bliver en håndbog for bibellæsere, formidler han stort overblik over tankegangen i bibelens forskellige bøger. Bogen udkommer i midten af marts.