All I Want Is Worship

GMI, det hollandske selskab, der står bag WOW-udgivelserne i Europa, har været i gang igen og har denne gang samlet 25 kraftfulde lovsange.
Der er lidt for enhver smag med en noget rocket up-beat CD1, hvor enkelte numre også har elementer af punk, funk, country, folk og et lille stænk afro. CD2 består hovedsageligt af mere tilbedende, meditative pop/rock og trance ballader. Der er også et par nyindspilninger af „ældre“ numre som Hungry og Power of Your Love.
Skal et par kunstnere nævnes, må det være Darrell Evans, kendt for Trading My Sorrows, med den stærke nye All We Want Is You og The Katinas med den smukke ballade Thank You.
Det er spændende lytning med så mange forskellige stilarter og mere eller mindre nye og unge kunstnere og godt at hente inspiration fra for lovsangsbands med de mange spilbare sange og nytænkende opsætninger. Det bliver til tider en smule forvirrende, når to meget kontrastfyldte numre bliver sat op efter hinanden, men det gør det samtidig interessant at lytte til, og det lader aldrig en falde helt hen.
Det er nogle fede tekster og generelt et udtryk for stort talent indenfor ung lovsang. Det giver en lyst til at høre mere af samme skuffe.
Jeg vil i sidste ende sige, at det er en god udgivelse, der måske godt kunne have været en smule mere omhyggeligt sat sammen, men som absolut er pengene værd. Jeg tror personligt, jeg vil fortsætte med at høre den en del.
– Helle Kirstensen

Karakter: 10