Hillsong United: More Than Life

Så er der endnu en ny cd fra Hillsong Down Under. Det er imponerende, som de har fået sat et aftryk på, hvilke sange der bliver sunget i alle verdens kirker; man kunne næsten finde på at tænke, om de ikke snart kunne slappe af og lade andre komme til.
More Than Life er fra United, som er deres ungdomsafdeling, og det gør, at den er væsentlig mere rocket end de mere „modne“ udgivelser…
Alt dette kørte rundt i mit hoved, da jeg fik denne cd, og jeg var næsten på forhånd træt af den..
Men WAUW, hvor blev jeg gjort til skamme. Dette er efter min mening den absolut bedste udgivelse overhovedet fra Hillsong. Der er nok nogen, der ikke vil være helt enig i, at det skulle være den bedste cd, de har udgivet – fred være med dem, det er også kun min ydmyge mening.
Teksterne er simple og udtrykker en længsel efter, at Gud skal blive større i vores liv. Det kan jeg tilslutte mig 110%, musikken er meget tæt på fantastisk – korrektion, den er fantastisk. Det er ung lovsang med gang i den, stilen er blevet mere rå, det er dog stadig Hillsong, så det er poleret rock, som de fleste kan li’.
Man fornemmer en LIDENSKAB i sangene, musikken og hele pakken, som er WAUW.
Der følger en dvd med cd’en, hvor man ser lidt fra de events,,de holder dernede, og får lidt baggrundsviden for deres ungdomsarbejde i Hillsongs. Det er meget interessant og spændende at se, hvad der ligger bag de cd’er, vi hører i Europa.
Optagelserne fra deres events giver en lyst til at skynde sig ned og bestille en billet til Australien for at være med til den store fest, de har.
Jeg kan kun sige, Gud bevare deres hjerter, for det er så gennemført, at man måske kunne begynde at tro, at man selv skulle have lidt af æren, og den tilhører alene Gud.
Som du nok kan læse, er jeg i den grad begejstret for denne cd, der er ingen tvivl om, at hvis du er til lovsang med gang i den, så må du have fingre i More Than Life, og det ikke i en download fra nettet, men ved at købe den for dine egne penge. Husk at en arbejder er sin løn værd.
More Than Life går direkte ind i toppen af 13-skalaen, for dette er en sublim cd.

Karakter: 13