Kutless: Sea of Faces

I 2002 udkom KUTLESS med deres debut-album ,og det var et af den gode slags. Der er gået to år, og de har været på landevejen og turneret og har fået noget mere hår på brystet.
Resultatet er aldeles fremragende. Sea of Faces er en rigtig fed cd. Det er moderne rock i stil med Linkin park, bare noget blødere, og Lifehouse, bare noget hårdere.
Teksterne er helt fantastiske, og der bliver ikke lagt fingre imellem. Det er evangeliet, der bliver sunget om, og de problemstillinger, som man kan stå i som ung kristen. Teksterne er relevante og skarpe i forhold til, hvad Bibelen fortæller os om kristenlivet.
Cd’en er velproduceret og har en dejlig rå, men alligevel poleret lyd, vokalen er rigtig fed. Skulle man sige noget negativt om den, så kan den godt blive lidt ensformig efter 3-4 gennemlytninger i træk.
Men hvilken vokal ville ikke det?????
Der er ikke så meget at sige – er du til rock, så må du eje den her, den er alle pengene værd. Jeg kan kun give den mine bedste anbefalinger med på vejen og håbe, at andre vil blive lige så opmuntret og begejstret af at lytte til den. KUTLESS Sea of Faces får et klokkeklart 11 tal med på vejen.

Karakter: 11