David Phelps: Revelation


Revelation er hans fjerde solo-album, men David Phelps er endnu ikke så kendt i Danmark. Nogle få kender ham måske fra vokal-gruppen Gaither Vocal Band. En gruppe for det ældre publikum, med hvem han har modtaget to grammyer og fire Dove Awards. Han har også solgt til tretten Guld og femten platin med dem. David Phelps startede hos Gaither Vocal Band, fordi han havde svært ved at få sin egen pladekontrakt. Kontrakt med dem, gav ham til lidt mere end blot smør på brødet.
Genren er pop (lovsangs-pop-ballader). Noget af det er i en lidt „fortællende“ stil og minder mig om Keith Green. Hans stemme er ren og kraftfyldt. Teksterne, som for de flestes vedkommende, er skrevet af David Phelps, er fyldt af lovsang og pris til Gud. Det er en skøn cd, forfriskende og opløftende!
Jeg har været en tur på hans hjemmeside og set lidt video. Her fandt jeg et nummer, som nu er blevet mit ynglingsnummer. Det hedder The End Of The Beginning. Du får det kun i en dårlig video-version på hjemmesiden og det er IKKE at finde på Revelation eller andre udgivelser, men det er bestemt værd at lytte til på www.davidphelps.com.

Karakter: 7