Indre Mission mødes i Odense

Tusinder af Indre Missions venner fra hele landet valfarter denne weekend til OdenseIndre Missions Årsmøde er traditionelt årets højdepunkt for hele IM-familien. Her samles alle aldersgrupper til en weekend, der byder på meget andet end tørre beretninger og komplicerede regnskaber.I år holdes festen i Odense Congress Center, hvor ét par tusinde mennesker ventes at dukke op i løbet af fredag og lørdag.
Arrangementet begynder fredag aften med en nadvergudstjeneste og tale ved Indre Missions formand, sognepræst Christian Poulsen.
Ved gudstjenesten er der desuden udsendelse med forbøn for de medarbejdere, Indre Mission har ansat siden sidste årsmøde.
Fredag aften byder i år på et særligt arrangement. I år er det nemlig 150 år siden Indre Missions Tidende første gang udkom. Det fejres med en reception og tilbageblik.

Forkynd Kristus

Selve årsmødet med beretninger, fremlæggelse af regnskab og drøftelse finder sted tidligt lørdag formiddag, inden lørdag eftermiddag og aften byder på en række festlige og musikalske indslag.
Årsmødet 2004 har overskriften „Forkynd Kristus“, og det tema går igen i de forskellige arrangementer.
Som sædvanlig byder årsmødet på en bred vifte af tilbud til børn, juniorer og teenagere parallelt med de voksnes program.
Børnene kan i år glæde sig til markedspladsen lørdag eftermiddag, hvor der er hoppeborg, pandekager, popcorn og forskellige boder.
Lørdag aften mødes juniorerne til lovsang og råhygge.

Federe end alt andet

Årets teenageprogram, Teen-break 2004, sætter helt nye standarter i år. På årsmødet introduceres nemlig „The Battle“. Fænomenet beskrives som en blanding af Gladiator, Big Brother, Robinson, samt Leth og Mader.
„The Battle“ er federe end alt andet, ikke engang tv har turdet vise det endnu, hedder det i programmet.
Teenageprogrammet byder også på mere rolige indslag som seminarer, festaften med lovsang og tale og besøg af Anders Pedersen, der er kendt fra Robinson Ekspeditionen på TV3.