Disciple mødes igen i Grenå

Kristeligt Forbund for Studerende indkalder gymnasieelever, HF’ere og HTX’ere til fem dages Discipeltræf i efterårsferien på Grenå Gymnasium

Det er blevet noget af et tilløbsstykke, når Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) inviterer unge på ungdomsuddannelserne til Discipeltræf. Så stort, at det har været nødvendigt at lægge et loft på tilmeldingerne.

550 unge. Flere er der ganske enkelt ikke plads på Grenå Gymnasium, som igen i år lægger bygninger til det populære træf, der tiltrækker unge fra hele landet.
Mange oplever, at det kan være svært at være kristen på uddannelsesstedet, og derfor er discipeltræffet en oplagt mulighed for at møde andre kristne i samme situation og få solid bibelundervisning fyldt på, hvor der normalt terpes matematiske formler og tysk grammatik.

Ingen ferie

Hvis man tror, Discipeltræf er en ferie eller en sommerlejr, kan man godt tro om. Faktisk minder programmet meget om det skema, gymnasieelever er vant til at følge. Bortset fra, at fysik, dansk og oldtidskundskab er skiftet ud med bibeltimer og studieværksteder med temaer som bibelsk kreationisme og varme kartofler fra religionstimerne.
En enkelt formiddag er afsat til temaet „Sex og seksualitet“, hvor Anna-Marie og Hans Jørgen Hansen vil guide deltagerne igennem svære spørgsmål om kristne unges forhold sex, pornografi og homofili.
Der er allerede planer om fællestransport til Grenå fra Nordjylland samt Midt- og Vestjylland.