Millioner i bøn for forfulgte

I søndags arrangerede kristne fra adskillige millioner lokale kirker i flere end 100 lande en bededag, hvor man bad for og sammen med kristne, som verden over forfølges for deres tro.Arrangementet kaldes International Day of Prayer for the Persecuted Church (IDOP) og har efterhånden udviklet sig til at være en årligt tilbagevendende begivenhed.
Forventningen er ifølge Johan Candelin, koordinator for IDOP, at der vil komme mange tilbagemeldinger fra forfulgte kristne om, at de som følge af de mange millioner bønner fra Island i nord til Chile i Syd og fra Vladivostok i øst til Californien i vest vil opleve store velsignelser.
– En kristen mand skrev til mig, at han boede i en by, hvor han sandsynligvis var den eneste kristne, og hvor der var dødsstraf for at lade sig døbe. Han skrev, at han kun holdt ud, fordi han vidste, at der rundt omkring i verden var andre kristne, som bad for ham, oplyser Johan Candelin.
– jeli