Tusindvis af unge til vild IWT i Haderslev

Impact World Tour var i Haderslev fra St. Bededag og frem til søndag. Mellem 400-1000 deltog hver af de fire aftner – og ca. 200 vil nu tro på Jesus og leve med hamHundredvis af unge fra Haderslev oplevede kristendom som alt andet end kedelig, da de i bededagsferien var med til Impact World Tour i Idrætshallen.
På skift de fire aftner optrådte Team Xtreme og GX International.

Stærke mænd

Team Xtreme er et mega show med atleter, bodybuildere og vægtløftere, som leverer en aften fuld af action.
De knuser beton-mursten og smadrer blokke af is med de bare næver.
Blandt de optrædende i Haderslev var den tidl. norges-mester i boksning, H.P. Martinsen, som i mange år var en kendt udsmider og inkasso-opkræver i mafiakredse. Han var jævnligt i pressen, og alle frygtede ham.
Han fortalte på showet, hvordan hans barske natteliv på amfetamin for et par år siden fik en brat ændring, da han under et selvmordsforsøg bogstaveligt talt blev hevet op af sengen af en usynlig kraft og vakt til live.
Den barske mand opdagede, at Jesus var sejere end ham selv, og HP lever nu et helt andet liv i tro og kærlighed.
En anden deltager var en tidl. professionel i amerikansk fodbold. Holdet er til dels det samme i Horsens fra på torsdag til søndag, men H.P. er dog ikke med. Til gengæld bringer vi et interview i Udfordringen.

Skatere og dansere

GX International, som optræder de dage, hvorTeam Xtreme ikke er på scenen, består af dansere, skatere, inlinere, BMX biker, DJ’s og B-boys. Og musikken spiller en stor rolle i deres flotte, tempofyldte show.
Det er i dette show, den danske BMX-verdensmester Thomas Hansen optræder. Når han suser hen over ramperne på sin BMX-cykel, hviner pigerne, og drengene pifter. Udfordringen bringer et stort interview med Thomas og hans brud på midtersiderne.
På dette team er breakdanceren „Kamikaze“ den ukronede konge. Hans dans er helt forrygende, specielt når han kaster sig rundt i et airflair, som er et af de sværeste powermoves i breakdance.
Udfordringen bragte i sidste uge et interview med skateren Jesse Fellers, USA.
Men også pigerne, som danser, er fantastiske. Og når dans og skating kombineres med BMX, bliver det helt vildt!

Opfordrer til at
lukke Jesus ind

De optrædende gør det ikke for pengenes skyld, men fordi de har et vigtigt budskab, de vil ud med. Ligesom de selv har oplevet en dramatisk forvandling ved at lukke Jesus ind i deres liv, opfordrer de publikum til at gøre det samme.
Det er ikke slap sødsuppe-forkyndelse, de kommer med, men en meget stærk opfordring til at gøre op med alt det forkerte i ens liv og tage imod frelsen fra helvede, som kun Jesus Kristus kan give.
Og det klare budskab får hver aften mange til at gå frem for at få hjælp.
I Haderslev var der fra 30-90 de forskellige aftner, og mindst 200 fik sig en snak med en af de ca. 30 lokalt uddannede rådgivere fra de forskellige kirker, der stod bag.
Da de fleste er unge, har man nu i Haderslev arrangeret klubber og events, hvor de unge kan fortsætte med at få hjælp til det nye liv. For mange er det et Xtremt anderledes liv! Og langtfra så kedeligt, som de troede.