Konference om Israel og endetiden

RØDOVRE – Faderhuset i Rødovre ved København holder en konference om Israel og endetiden fra onsdag den 25. – 29 maj. Lørdag eftermiddag den 28. maj vil man holde et offentligt møde på Christiansborg Slotsplads.Konferencens talere er foruden Moses Hansen, Elisabeth Syré fra Sydafrika, der oprindelig er hollandsk jøde. Hun har en stærk profetisk tjeneste både i forkyndelse og profetiske ord. Hun arrangerer blandt andet forbønsture til Israel.
Jan Willem Van der Hoeven fra Israel taler også. Han er stifter af den Internationale Kristne Ambassade i Israel og er i dag leder af The International Christian Zionist Center. Han er hollænder, men har boet over 35 år i Mellemøsten.
Samt Dr. Batarseh fra Jordan, der er kristen araber. Han har siddet i fængsel to gange i arabiske lande for at prædike evangeliet om Jesus Kristus.
Konferencen vil blandt andet analysere sammenhænge mellem Israel i Bibelen og staten Israel i dag, den aktuelle politiske situation omkring Israel, oprettelsen af en palæstinensisk stat, mediernes dækning af Israel og de kristnes rolle i forhold til Israel.
Sol-