Kristen børnebog trykt i 300 millioner eksemplarer

Den kristne børnebog „Book of Hope“ (håbets bog), fortæller de gode nyheder om Jesus og er et effektivt redskab, når det gælder om at udbrede den kristne tro.Bogen har eksisteret i 17 år, og den 30. maj kan den i Sao Paulo i Brasilien fejre udgivelsen af eksemplar nummer 300.000.000. Antallet af personer, som har læst bogen, er dog langt højere, idet 90 procent af bøgerne er blevet delt ud på skoler i 120 forskellige lande, og når eleverne tager bogen med hjem, bliver den ofte læst af både forældre, bedsteforældre og søskende.
– Så jeg tror, der er basis for at sige, at omkring en milliard mennesker har stiftet bekendskab med Guds ord gennen „Book of Hope“, vurderer Rob Hoskins, adm. direktør for „Book of Hope“.
Det koster 33 amerikanske cent at trykke en udgave af den populære børnebog, og det betyder, at for en enkelt dollar kan tre børn og deres nærmeste familie modtage bogen og derigennem møde Guds ord, hvilket er målet for „Book of Hope“, oplyser Hoskins og tilføjer, at målet er, at børn og unge på planeten Jorden skal modtage et eksemplar af bogen.
– jeli