Kærlighed bygger bro på pinse-camp

Pinsekirkerne inviterer til SommerCamp i Mariager med fokus på åndelige værdier, men giver også plads til fysiske udfordringerVed dette års SommerCamp i Mariager sætter Pinsekirken fokus på kærligheden. I et program, der omfatter alle generationer, bliver der plads til såvel åndelig påfyldning som fysisk udfoldelse.
Pinsekirkerne afholder SommerCamp i Mariager d. 2. til 8. juli. Temaet for dette års stævne er „Kærlighed – som bygger bro“. Udgangspunktet er taget i den kulde, som mange oplever i samfundet i dag, men også i længslen efter at få overskud til at elske andre.
– Vi tror på, at Guds kærlighed til os langt overgår vores naturlige ressourcer, lyder det i pinsekirkernes indbydelse.
– Han vil mætte os med sin kærlighed i så høj en grad, at der bliver et overskud af energi til at bygge bro til vores medmennesker.

Taler med erfaring i vækkelse

Årets hovedtaler Dave Gilpin vil dele af sin erfaring med den energi og det liv, der er i vækkelsen. Dave Gilpin leder en kirke i Nordengland, som lige nu oplever vækkelse.
– Vi tror på alt, hvad der står i Bibelen, og vi er fuldstændig vilde med Jesus Kristus og alt, hvad han kan gøre i menneskers liv, udtaler Gilpin.
Men vejen til vækkelse har været hård, og det er noget af det, som Dave Gilpin deler i sit budskab til stævnedeltagerne.

Underholdende amerikaner

Dave Gilpin er dog ikke den eneste udenlandske taler på SommerCamp 2005. Missionæren Michael McNamee, der er udsendt af Assemblies of God i USA, taler nemlig ved missionsfesten onsdag aften og ved et seminar torsdag eftermiddag.
McNamee har flere gange tidligere talt ved pinsekirkens sommerstævne i Mariager, og han er kendt for sin fantastiske humor og sin livlige optræden.
McNamee har i mange år boet i Bruxelles, og han er europæisk leder af det globale, men amerikansk funderede nødhjælpsarbejde Convoy of Hope.
Michael McNamee kommer til SommerCamp med friske oplevelser fra Serbien, hvor Convoy of Hope netop har afsluttet en uges kampagne i fire serbiske byer.

Ledere søges…

På et sommerstævne er der også plads til fordybelse. Det sker ved eftermiddagens seminarer, hvor emner som „Når livet gør ondt“ og „Vitaminer til familielivet“ holder sig inden for det, man forventer af et stævneseminar.
Men dette års SommerCamp byder også på en samling for kristne erhvervsledere, der skal høre om kristen livsstil og virksomhedsledelse.
Derudover holder Jürgen Galonska og Ulrich Jakobsen et opsigtsvækkende seminar under titlen „Ledere/forkyndere søges“.
Seminaret er dog ikke et stillingsopslag, men handler om, hvordan man kommer videre, hvis man har fået et kald fra Gud til at lede en kirke eller til at være prædikant.

Motionsløb og
fodboldturnering

Men årets stævne er ikke kun åndelig påfyldning. Der er indlagt en masse aktiviteter, som skal hjælpe med til at gøre SommerCamp til en god familieoplevelse.
I 2005 ser en ny café dagens lys med stemning og hygge hver aften. For børnene er der blandt andet maxi-sandkasse, legeplads og hoppeborg.
Sidste års succes med et motionsløb bliver fulgt op, så der igen i år bliver mulighed for en god omgang motion.
Som noget nyt i år på SommerCamp’en vil man lave en gadefodboldturnering, hvor campisterne på stævnet kæmper mod hinanden.

Koncert med Delirious

Som tidligere omtalt i Udfordringen får SommerCamp torsdag aften besøg af gruppen Delirious.
Det engelske lovsangsband har mere end 10 år på bagen, og de har gennem tiden udgivet over 12 album, som er solgt verden over.
Bandet besøgte senest Danmark i foråret.

Stort ungdomsprogram

Men det er ikke kun torsdag aften, der er tilbud til de unge. Teenagerne mødes på GAF-lejren, og de unge over 17 år har deres egen Ungdoms-Camp. Her er temaet også Guds kærlighed, pakket ind i beatles-overskriften „All you need…“
Målet er at gøre deltagerne i stand til at elske sig selv og deres næste. Midlet er refleksion, lovsang, forkyndelse og forbøn kombineret med samvær med andre unge.
– mbc