Mit flytterod

Jeg skal flytte til Sjælland her i juli.
Når man skal flytte, er der en masse ting, man skal rydde op i. Jeg har forsøgt at få styr på rodet på værelset. Egentlig skulle det meste smides ud: Gamle aviser og alle mulige kristne foreningsblade. Men jeg er en gemmenatur (troede ikke, at det var et ord), og derfor er der ikke noget, som ryger ud. Alt skal ned i flyttekasserne og med til Sjælland.
Det kunne jo være, at jeg skulle få lyst til at læse i dem en gang for hyggens skyld. I ved nok, at gamle nyheder altid har en vis charme. Og der er sikkert også noget af det, som jeg gerne vil skrive en artikel om en gang.

Tilbage til flyttekasserne og resten af mit liv. Jeg kan meget nemt forestille mig, hvordan det bliver, når jeg skal flytte fra Sjælland igen: Jeg putter alle bladene og alle de gamle aviser, som nu er vokset ganske betragteligt i volumen, ned i flyttekasserne igen og tager det hen i min næste lejlighed.

Når jeg en dag bliver gift… Nøjagtig samme tur. Men forhåbentlig får min kæreste (og sikker vinder i min „Jeg vil giftes, inden jeg fylder 25“-kampagne) overbevist mig om, at hun ikke vil giftes, før jeg får det smidt ud.

Og nu vi er i gang med oprydningen, så er der utvivlsomt andre ting i mit liv, jeg går og gemmer på. Og som jeg ikke vil af med: Piratkopieret software, ulovlige MP3er, skiftende lyst til at være en god kristen for min næste. Jeg vil ikke kede jer med flere detaljer.
Det vigtigste er, at jeg kan hente tilgivelse for det hele hos Jesus, så jeg slipper for at bære rundt på det. En oprydningsaftale om man vil. Jesus vil gerne være min skraldemand og har følgende tilbud til mig:
– Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.
Det er et fremragende tilbud. Og det gode er, at hos Jesus er der ingen vægtafgifter. Alle afgifter og eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med en oprydning er betalt. Hvad venter vi på?