BBC-journalist: ‘Da Vinci Mysteriet er en myte’

Journalist Tony Robinson fra BBC efterforsker påstandene i romanen „Da Vinci Mysteriet“ og finder ikke, at de holder vandPå lørdag sender DR2 en tema-lørdag om bogen „Da Vinci Mysteriet“. I en af udsendelserne stilles der skarpt på de påstande, som bogen kommer med.

BBC-journalisten Tony Robinson om Da-Vinci-mysteriet

Det er opsigtsvækkende påstande, der kommer frem i bogen Da Vinci Mysteriet. Spørgsmålet er, om de er sande, sådan som både forfatteren Dan Brown og videnskabsmanden Henry Lincoln fastholder det.
Det har BBC’s Tony Robinson sat sig for at undersøge, og i dokumentaren ’Det virkelige Da Vinci Mysterium’ kan man følge hans detektivarbejde. Tony Robinsons konklusion er klar: Da Vinci Mysteriet og Lincolns teorier har ikke det fjerneste med virkeligheden at gøre.

Udsendelsen „Det virkelige Da Vinci Mysterium“ sendes på DR2 lørdag d. 29. oktober kl. 21.00